COMPACTE CINEMACAMERA

Een compact, licht ontwerp met actief koelsysteem

De EOS R5 C is de meest compacte en lichte Canon Cinema EOS-camera, met een OLED-zoeker, helder uitklapbaar LCD-scherm en 13 toewijsbare knoppen. Een nieuw actief koelsysteem maakt langdurig opnemen mogelijk, terwijl de stevige body van magnesiumlegering professionele duurzaamheid garandeert.
EOS R5 C

Intern koelsysteem voor langdurig opnemen

De EOS R5 C is uitgerust met een actief koelsysteem dat warmte efficiënt van de body afvoert en langdurig opnemen met een resolutie van 8K tot 60P mogelijk maakt. Met opties voor de modi Always On en Automatic Fan kunnen gebruikers eventueel geluid van de ventilator minimaliseren tijdens het opnemen.

EOS R5 C

Intuïtief ontwerp met LCD-touchscreen en 13 toewijsbare knoppen

De EOS R5 C is voorzien van een 0,5 inch OLED-zoeker met hoge resolutie voor nauwkeurige beeldanalyse, een dot-matrixscherm voor het snel controleren van camera-instellingen/-modi en een helder, draaibaar 3,2 inch LCD-scherm, zodat je zowel overdag als 's nachts eenvoudig vanuit meerdere hoeken kunt kijken.

Het ultracompacte ontwerp van de EOS R5 C bevat een uitgebreide reeks van 13 toewijsbare knoppen en drie digitale draaiknoppen. Deze functies kunnen worden geprogrammeerd via een nieuwe gebruikersinterface, zodat je snel toegang hebt tot je favoriete video-/fotofuncties, zoals Waveform Monitor, autofocus en een hoge framerate.

EOS R5 C

Compact, stevig en lichtgewicht

De EOS R5 C weegt slechts 680 gram en is de meest compacte en lichte Canon Cinema EOS-camera met dezelfde hoogwaardige kwaliteit en comfortabele ergonomie als de EOS R5.

NU AANMELDEN

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de Canon EOS R5 C

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon EOS R5 C, aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.