CANON RF-LENSVATTING

Flexibiliteit van de lens met de RF-lensvatting

De EOS R5 C is voorzien van een RF-lensvatting en is compatibel met een uitgebreid assortiment optische elementen, waaronder geavanceerde RF-lenzen en EF- of Cinema-lenzen met de EF-EOS R-vattingadapters. Geavanceerde, 5-assige elektronische IS zorgt voor vloeiende en stabiele professionele beelden.
EOS R5 C_Lifestyle

RF-vattingstechnologie

De RF-lensvatting biedt nieuwe mogelijkheden voor het lensontwerp, waarbij grote diafragma's, krachtige optica en geavanceerde prestaties worden gecombineerd om unieke lenzen te creëren voor filmmakers en fotografen. De 12-pins RF-lensvatting vergroot de bandbreedte van de communicatie tussen de lens en de camera met verbeterde automatische scherpstelling, beeldstabilisatie en aanpasbare bediening. Hierdoor zijn RF-lenzen de ideale keuze voor het maken van video's.

Aanpassen en creëren met EF-EOS R-vattingadapters

De RF-lensvatting blijft compatibel met Canon EF Cinema- en fotolenzen dankzij een selectie Canon EF-EOS R-vattingadapters. Tijdens het maken van video-opnamen bereik je een uitstekende, ondiepe scherptediepte in helder verlichte omgevingen door gebruik te maken van een vattingadapter met drop-in filter met variabele ND.

De perfecte aanvulling voor VR

De EOS R5 C is volledig compatibel met de RF 5,2 mm F2.8L Dual Fisheye-lens van Canon en is dankzij de 8K full-frame sensor en lange opnameduur een ideale oplossing voor het maken van meeslepende 180° VR-content. Deze oplossing met één lens, camera en workflow van Canon maakt het eenvoudig en efficiënt om uitzonderlijk heldere VR-content te maken.

Geavanceerde elektronische beeldstabilisatie

De EOS R5 C beschikt over hetzelfde geavanceerde 5-assige Electronic IS-systeem dat ook wordt gebruikt in professionele Cinema EOS-camera's zoals de EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III en EOS C70. Deze geavanceerde technologie werkt samen met de optische IS in compatibele lenzen om stabiele en vloeiende beelden te maken. Elektronische IS is ook beschikbaar bij het gebruik van niet-gestabiliseerde lenzen zoals Cinema Prime-lenzen en zoomlenzen.

Ondersteuning voor anamorfe lenzen

De EOS R5 C ondersteunt anamorfe lenzen met vattingadapters van derden. Dankzij 2x, 1,8x en 1,3x uitrekopties via het LCD-scherm en de HDMI-uitgang biedt de EOS R5 C meer ondersteuning en flexibiliteit voor lenzen voor het vastleggen van creatieve cinematografie.

NU AANMELDEN

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de Canon EOS R5 C

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon EOS R5 C, aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.