HYBRIDE PROFESSIONALS

Indrukwekkende 45 Megapixel foto's bij 20 fps

Een 45 Megapixel full-frame CMOS-sensor maakt opnamen met een ongelooflijke helderheid, weinig ruis en een groot dynamisch bereik bij burstsnelheden tot 20 fps met een ISO-gevoeligheid tot wel 51.200. De functie voor reeksopnamen met automatische belichting biedt consistente belichtingsopties, terwijl een intervaltimer de deur opent naar creatieve time-lapses.

Schakel over naar ongelooflijke beelden met hoge resolutie

De full-frame sensor en DIGIC X-processor van de EOS R5 C leveren hoogwaardige 45 Megapixel foto’s, met maximaal 20 fps met de elektronische sluiter of 12 fps met de mechanische sluiter. De fotomodus van de EOS R5 C is ook voorzien van Canon's befaamde Dual Pixel CMOS AF II-technologie, organische, warme kleurwetenschap en ISO-gevoeligheid tot wel 52.000 ISO. Hierdoor is de EOS R5 C een uitzonderlijke oplossing voor professionele fotografie.

Professionele beeldformaten

De EOS R5 C heeft dezelfde architectuur als het EOS R-systeem en kan daarom opnamen maken in verschillende professionele bestandsindelingen, waaronder RAW, C-RAW en JPEG. 10-bits HEIF-beelden kunnen ook worden vastgelegd met een groter dynamisch bereik en een betere kleurreproductie, dankzij het gebruik van het PQ HDR-gamma en de BT.2020-kleurruimte.

Time-lapse-fotografie

De intervaltimer in de EOS R5 C kan worden ingesteld om een bepaald aantal opnamen binnen een bepaalde tijd vast te leggen. Deze functie is perfect voor het maken van professionele time-lapses. Bovendien kunnen ook aangepaste beeldmodi zoals diafragma-/sluiterprioriteit of Auto ISO worden ingesteld voor volledige creatieve controle tijdens het maken van adembenemende time-lapses.

NU AANMELDEN

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de Canon EOS R5 C

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon EOS R5 C, aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.