FILMMAKING

Geavanceerde aansluitmogelijkheden

De EOS R5 C is uitgerust met een multifunctionele accessoireschoen en biedt opties voor XLR-/stereomicrofooningang, plus speciale aansluitingen voor tijdcodes, 3,5mm-microfoon, hoofdtelefoon, micro-HDMI, flitssynchronisatie, USB-C en uitgebreide ondersteuning voor softwaretoepassingen - de EOS R5 C is overal op voorbereid.

Geavanceerde aansluitmogelijkheden

EOS R5 C

Multifunctionele accessoireschoen

De multifunctionele accessoireschoen van Canon, die voor het eerst werd geïntroduceerd in de XF605-videocamera en de EOS R3, biedt datacommunicatie en een directe stroomvoorziening voor een nieuwe reeks accessoires. Dit omvat de DM-E1D-stereomicrofoon van Canon en de CA-XLR2d-C XLR-audioadapter van TASCAM met professionele XLR-ingangen voor handmatige bediening, bewaking en 48V-voeding. Bestaande Speedlites en triggers kunnen ook worden aangesloten.*

* Weerbestendige Canon Speedlites worden niet ondersteund.

  1. Bij gebruik met de EOS R System-adapters.
  2. 12-bits Cinema RAW Light-opties tot 2,6 Gbps.
  3. Hiermee kun je externe accessoires zoals de XLR-adapter, stereomicrofoon en Speedlites gebruiken. Weerbestendige Canon Speedlites zijn niet compatibel.
  4. Accu’s kunnen niet alleen worden opgeladen met Battery Grip BG-R10. De LP-E6-accu kan niet worden opgeladen.

Wellicht vind je dit ook interessant

NU AANMELDEN

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de Canon EOS R5 C

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon EOS R5 C, aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.