CINEMA RAW LIGHT

Uitgebreide professionele opnameformaten en -tools

Kies uit een breed scala opnameformaten, waaronder drie Cinema RAW Light-opties, XF-AVC en MP4. Behaal een groter dynamisch bereik met Canon Log 3-, PQ- en HLG-opnamen als je professionele tools zoals Waveform Monitor en False Colour gebruikt.
EOS R5 C

Veelzijdige interne opname-indelingen

De EOS R5 C biedt 12-bits interne RAW-video-opnamen met Cinema RAW Light tot 2,6 Gbps. Er zijn drie Cinema RAW Light-opties beschikbaar in de EOS R5 C, namelijk LT (Light), ST (Standard) en HQ (High Quality), voor meer flexibiliteit voor je productieworkflows.

Er zijn ook veel extra professionele opnameopties beschikbaar, waaronder 4:2:2 10-bits formaten zoals Canon's betrouwbare XF-AVC in ALL-I of Long GOP tot 810 Mbps, HEVC MP4 tot 540 Mbps en 4:2:0 8-bits H.264 MP4 tot 150 Mbps.

Daarnaast zijn er opties om de sensor bij te stellen van 8K Full Frame naar 5,9K Super 35 mm en 3K Super 16 mm, voor compatibele optische lenzen en lagere gegevenssnelheden.

EOS R5 C

Uitzonderlijk dynamisch bereik

De EOS R5 C bevat zowel de interne PQ- en HLG-opname-indelingen als Canon Log 3 voor een uitzonderlijk dynamisch bereik, met behoud van details in zowel de schaduw als de hooglichten. Zowel PQ als HLG leveren content in HDR-compatibele indelingen, voor film en televisie, in BT.2020-kleurruimte, terwijl Canon Log 3 de creatieve flexibiliteit biedt om het beeldmateriaal in postproductie te beoordelen.

EOS R5 C

Twee mediakaarten en gelijktijdig opnemen

Twee mediakaartsleuven (1x CFexpress Type B / 1x UHS-II SD) bieden geavanceerde opties voor gelijktijdig opnemen, waarbij op elke kaart verschillende formaten, resoluties en bitdiepten kunnen worden opgenomen om diverse professionele workflows te ondersteunen. Traditionele 4:2:0 8-bits proxy's en relay/dubbele sleuf-opnamen zijn ook beschikbaar.

EOS R5 C

Externe 8K RAW-opnamen via HDMI

De EOS R5 C kan RAW via HDMI uitvoeren naar compatibele Atomos-recorders zoals de NINJA V+ voor 10-bits 8K ProRes RAW-opnamen tot 30 fps. XF-AVC-proxy's kunnen ook gelijktijdig worden opgenomen op de SD-kaart voor efficiënte postproductieworkflows.

EOS R5 C

Professionele tools voor het maken van films

De EOS R5 C beschikt over een uitgebreide reeks professionele tools voor het maken van films, zoals een Waveform Monitor voor het analyseren van de helderheid van een beeld van links naar rechts en False Colour voor een visuele weergave van de belichting op basis van een kleurenschaal. Tot de extra functies behoren 24p DCI-opnamen, een 180 graden sluiterhoek, ondersteuning voor Look-bestanden voor het importeren van 3D LUT's en Timecode In/Out.

NU AANMELDEN

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de Canon EOS R5 C

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon EOS R5 C, aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.