REALTIME EYE AF

Snelle, nauwkeurige en betrouwbare scherpstelling

Ervaar de baanbrekende Dual Pixel CMOS AF-technologie van Canon. Bereik nauwkeurige scherpstelling met Eye AF en EOS iTR AF X, zelfs als een onderwerp niet in de camera kijkt. De innovatieve Dual Pixel-scherpstelgids helpt gebruikers zelfs met het handmatig scherpstellen voor haarscherpe beelden.
EOS R5 C

Geavanceerde automatische scherpstelling en onderwerpherkenning

De Dual Pixel CMOS AF-technologie van Canon staat in de branche bekend als een systeem waar professionele filmmakers en fotografen op kunnen vertrouwen. De EOS R5 C heeft een verbeterde versie van dit systeem met Eye AF en EOS iTR AF X. Deze technologie maakt gebruik van een geavanceerd deep-learning algoritme dat gezichten nauwkeurig herkent, ook wanneer slechts één oog zichtbaar is, en het onderwerp volgt, zelfs als er niet in de camera wordt gekeken.

  • EOS R5 C
  • EOS R5 C

Professionele automatische scherpstelling

De EOS R5 C beschikt over dezelfde exclusieve instellingen voor automatische scherpstelling als Cinema EOS-camera's, zoals Face Only en Face Priority Recognition, zodat de camera op de juiste manier reageert op veranderingen in de scène. Je kunt de snelheid en de respons van de automatische scherpstelling ook nauwkeurig aanpassen om langzame focus-pull-effecten van bioscoopkwaliteit te bereiken of voor directe AF voor snelle actie.

EOS R5 C

Dual Pixel-scherpstelgids

Het Dual Pixel CMOS AF-systeem van Canon kan ook worden gebruikt als er handmatig wordt scherpgesteld. De scherpstelgids is een nauwkeurig en innovatief hulpmiddel dat aan de fotograaf aangeeft of een onderwerp een front- of backfocus heeft. Als het visuele hulpmiddel van de scherpstelgids op het LCD-scherm of de zoeker groen wordt, is de handmatige scherpstelling haarscherp.

NU AANMELDEN

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de Canon EOS R5 C

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de Canon EOS R5 C, aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.