Connect upload share

EOS R

Aansluiten, uploaden en delen waar je ook bent

De EOS R is veelzijdig, flexibel en bevat de nieuwste connectiviteitsfuncties om je beelden te delen met andere apparaten en om je werk gemakkelijk te kunnen verzenden, van geotags te voorzien en reservekopieën te maken.

Delen wordt eenvoudig

EOS R biedt Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit, zodat je eenvoudig verbinding kunt maken en je werk kunt delen met je smartphone en andere apparaten. De ingebouwde Bluetooth gebruikt een altijd energiezuinig protocol om compatibele apparaten automatisch te koppelen via de Canon Camera Connect app. Met een enkel tikje kun je op afstand live view-beelden en video bekijken, delen en vastleggen.

Overdracht en back-up onderweg

De EOS R kan via de Canon Camera Connect app beelden automatisch rechtstreeks verzenden naar een gekoppelde telefoon, tablet of computer. Je hoeft alleen de Wi-Fi-verbinding met je mobiele telefoon in te schakelen of een Wi-Fi-verbinding met je computer te maken. Het is een handige functie voor iedereen die direct een back-up moet maken van zijn of haar werk, zoals fotojournalisten die werken in precaire opnamesituaties.

GPS-gegevens toevoegen

Landschaps- en reisfotografen zijn ongetwijfeld gek op de functie GPS via Mobiel van de EOS R. Wanneer je opnamen maakt terwijl je via Bluetooth bent verbonden met een compatibele smartphone of tablet, kan de EOS R via de Canon Camera Connect app GPS-gegevens verzamelen en automatisch toevoegen aan je beelden. Zo kun je locaties eenvoudig identificeren en beschik je over een handige bewerkingsfunctie voor als je thuis bent.

Dit vind je misschien ook interessant
Related tell your stories

EOS R

Vertel je verhalen in 4K-video en vul het scherm met details

Related article brent

EOS R

Een nieuwe standaard voor creativiteit

See capture more

EOS R

Zie en fotografeer meer met een precisiesensor

Adding GPS data

Je camera op afstand bedienen

Een andere functie van de Canon Camera Connect app die een grotere flexibiliteit biedt, is de mogelijkheid om de EOS R op afstand te bedienen. Zo kun je opnamen maken in situaties waarin het moeilijk is om de camera fysiek te bedienen, of wanneer je je onderwerp kunt afschrikken, zoals bij het fotograferen of filmen van wildlife.

Tethering via Wi-Fi of USB

Als je in een studio werkt met een team om je heen, kan de EOS R met behulp van tethering via Wi-Fi of USB 3.1 op je pc of Mac worden aangesloten, zodat je de beelden direct kunt zien en de noodzakelijke aanpassingen kunt maken.

Wellicht vind je dit ook interessant