hero

EOS R

Breng je creativiteit op een hoger peil met EOS R

De innovatieve Canon EOS R zit boordevol geavanceerde functies en biedt een uitzonderlijk snelle AF bij slechts 0,05 seconden1. Of je nu portretten of landschappen fotografeert, op straat, tijdens je reizen of bij bruiloften, of video-opnamen maakt, met de geavanceerde technologie van EOS R kun je je verhaallijn uitbreiden en beelden realiseren die eerder nooit mogelijk waren.

Razendsnelle communicatie

De technici van Canon hebben de EF-lensvatting speciaal voor het EOS R System opnieuw ontworpen met een unieke 12-pins aansluiting. Deze innovatie verbetert de communicatie tussen de lens en de body van de camera drastisch, waardoor de combinatie met de EOS R leidt tot ongekende snelheden.

De RF-lensvatting is uiterst breed, met nauwelijks diepte tussen de vatting en de sensor. Door dit ontwerp bevinden de lenzen zich dichter bij de sensor, zodat er lenzen kunnen worden gemaakt die sneller, helderder en hoogwaardiger zijn, met onovertroffen prestaties.

High speed communication

Snelle, haarscherpe scherpstelling

EOS R is voorzien van een 30,3 Megapixel full-frame Dual Pixel CMOS AF-sensor die zonder compromissen scherpstelt. Dit is te danken aan het geavanceerde fasedetectiesysteem waardoor de gebruiker kan kiezen uit 5655 AF-posities2. De overgrote meerderheid van de pixels (80% van de horizontale pixels en 100% van de verticale) wordt gebruikt voor de razendsnelle autofocus voor foto's, evenals voor het soepel en scherp volgen van het onderwerp wanneer je video opneemt.

Fast pin sharp focusing

Een echt stille camera

In situaties waarin je volkomen discreet opnamen wilt maken, kan de klik van de sluiterknop je onderwerp alarmeren en zo een geweldige kans dwarsbomen. Dit geldt evenzeer voor informele bruidsfotografie, als voor het van dichtbij fotograferen van wildlife.

EOS R is de eerste Canon-camera die een volledig stille opnamemodus biedt, zodat je foto's kunt nemen zonder je onderwerp te storen. In combinatie met het variangle scherm maakt stille opname volledig ongekunstelde fotografie mogelijk.

Geweldige beelden direct vanaf je camera

Veel van de indrukwekkende functies van EOS R zijn mogelijk gemaakt door de krachtige DIGIC 8-processor. De belangrijkste voordelen zijn een betere communicatie tussen camera en lens, wat resulteert in snellere AF en de beste beelden ooit, rechtstreeks vanaf je camera.

De razendsnelle verwerkingssnelheid en -kracht betekent dat de verbeterde Digital Lens Optimizer van de EOS R altijd actief is, zonder de prestaties van de camera te beïnvloeden. Dit garandeert een optimale kwaliteit en beelden zonder afwijkingen.

Dit vind je misschien ook interessant
See capture more

EOS R

Zie en fotografeer meer met een precisiesensor

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Stap in de wereld van EOS en de vele speciale accessoires

Canon related article perfect blend

EOS R

De perfecte mix van gebruiksvriendelijkheid en een fantastisch ontwerp

Direct from camera
Direct from camera

Films maken op professioneel niveau

De EOS R biedt 4K-videofuncties van hetzelfde hoge niveau als de EOS 5D Mark IV, plus geavanceerde upgrades zoals ruisreductie, om hoge ISO-prestaties te verbeteren.

De combinatie van de CMOS-sensor en de DIGIC 8-processor van de EOS R betekent dat je rijk gekleurde, zeer gedetailleerde 4K-video's kunt opnemen, met 10-bits uitvoer via HDMI. Deze professionele video-uitvoer bied je maximale bewerkingsmogelijkheden, evenals 4K-time-lapse opnamen en 4K-frame-graps. De EOS R heeft zowel een hoofdtelefoonaansluiting als een mini-microfooningang.

1 Vanaf 13 februari 2019, voor systeemcamera's met verwisselbare lenzen met een beeldsensor voor 35mm full-frame met contrastdetectie AF en fasedetectie AF op het beeldvlak. Berekend op basis van de resultaten van gemeten AF-snelheid en gebaseerd op CIPA-richtlijnen (afhankelijk van opnameomstandigheden en de gebruikte lens). Gemeten volgens interne methodes Meetomstandigheden: EV12 (omgevingstemperatuur/ISO 100), handmatige mode, RF 24-105mm F4L IS USM lens (met een brandpuntafstand van 24mm) met de volgende instellingen: sluiter geactiveerd met de ontspanknop, 1-beeld AF (Center AF), one-shot AF

2 In kleine zone 1-punts AF-modus

Wellicht vind je dit ook interessant