Canon see capture more hero

EOS R

Zie en fotografeer meer met een precisiesensor

De kleine en stijlvolle body van de EOS R en de technische vernieuwingen bieden je de mogelijkheid om foto's en video van uitzonderlijke kwaliteit te produceren. Geïntegreerde befaamde Canon-functies zoals Dual Pixel CMOS AF, DP RAW, DIGIC 8-processor en Canon Log helpen je een echte creatieve visie te ontwikkelen.

Ongeëvenaarde kwaliteit

De EOS R beschikt over de 30,3 Megapixel CMOS-sensor van Canon. De camera levert hoge ISO-prestaties en een hoge resolutie, in combinatie met een groot dynamisch bereik. De beelden met hoge resolutie zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en diepte, rijk aan details en met weinig ruis. Opnamen tot maar liefst ISO 40000 zijn mogelijk.

De EOS R beschikt ook over de Dual Pixel RAW-functie, voor het eerst geïntroduceerd in de EOS 5D Mark IV. Wanneer je bij de nabewerking de Canon Digital Photo Professional-software gebruikt, kun je de scherpte verfijnen en de bokeh van het gezichtspunt of de voorgrond veranderen voor een beter resultaat.

Canon unrivalled quality sensor

Dit vind je misschien ook interessant
Related article enjoy the world EOS

EOS R

Stap in de wereld van EOS en de vele speciale accessoires

Canon related article perfect blend

EOS R

De perfecte mix van gebruiksvriendelijkheid en een fantastisch ontwerp

Related connect upload

EOS R

Aansluiten, uploaden en delen waar je ook bent

Canon unrivalled quality sensor

Snelle continu-opnamen

Voor fotojournalisten, reis- en bruidsfotografen die spontane of snelle actie willen vastleggen, biedt de EOS R ongekende continu-opnamen met 8 fps. De camera maakt gebruik van Canon's ervaring op het gebied van high-speed leestechnologieën en de DIGIC 8-processor om een evenwicht te bereiken tussen hoge pixeldichtheid en flexibel fotograferen. De EOS R omvat een grote buffer en snelle schrijfsnelheden op een USH-II SD-kaart, dus je hoeft nooit te wachten totdat de camera klaar is.

Fast continuous shooting

Bioscoopervaring creëren

Filmmakers die filmische epossen produceren, genieten ongetwijfeld van Canon's meest geavanceerde video-product buiten de Cinema EOS-lijn. De EOS R biedt UHD 4K-video-uitvoer in 10-bits via HDMI, die zeer gedetailleerde, ongecomprimeerde beelden geeft. Je kunt ook gebruikmaken van de Canon Log-functie voor een groter dynamisch bereik. Dit maakt bij de nabewerking maximale bewerkingsflexibiliteit mogelijk.

Wellicht vind je dit ook interessant