Duurzaamheid op de werkplek

Bij Canon staan we nooit stil. Er wordt altijd gewerkt aan een betere toekomst, voor iedereen, overal.
Web-header
Altijd op weg naar een groenere toekomst!

Altijd op weg naar een groenere toekomst!

Bij Canon werken we continu aan een duurzamere wereld, verminderen stap voor stap onze CO2-uitstoot, en ontwikkelen producten met energie-efficiëntie en hergebruik in gedachten. Download onze brochure om te zien hoe we onze beloften nakomen in 4 stappen: Vermijden, Verminderen, Digitaliseren en Compenseren. Leer hoe u zelf de uitstoot kunt verminderen met onze slimme printoplossingen.

Onze iniatieven

 • Milieubelasting verminderen

  Canon minimaliseert de impact van haar activiteiten en klanten op het milieu door materialen langer te gebruiken en afval te minimaliseren door de manier te veranderen waarop Canon materialen gebruikt in haar producten, verbruiksartikelen, verpakkingen en activiteiten.

 • Samen werken aan een betere wereld

  Lees meer over de duurzame bedrijfsactiviteiten van Canon Business Services op het gebied van Repro, Post, Logistieke Dienstverlening, Creative Services en Digital Services.

 • Young People Programme

  Met dit programma willen we jongeren op scholen en in gemeenschappen inspireren, onderwijzen en in staat stellen zich uit te spreken over zaken die voor hen belangrijk zijn.

 • Canon en Climate Partner

  Niet alle uitstoot kan volledig worden vermeden. De uitstoot die we nog wel veroorzaken kan worden gecompenseerd met projecten die helpen CO2 uit de atmosfeer te halen en goed zijn voor het milieu. Samen met ClimatePartner werken we aan klimaatbeschermende oplossingen.

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Benieuwd hoe Canon u kan ondersteunen bij uw duurzaamheidsdoelstellingen?