spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Over OnsInformatie over Canon Nederland, sponsoractiviteiten en -aanvragen.  |   VerkooppuntenZoek naar een verkooppunt van Canon bij u in de buurt. |   ContactContactgegevens van Canon vestigingen. Canon Nederland spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > You Connect-nieuwsbrief > Fotografie tips en tricks spacer image spacer image
spacer image

Tutorials

Haal alles uit je Canon-producten met de beste Tips & Tricks voor fotografie. Ze worden voortdurend bijgewerkt, dus kom regelmatig terug voor meer inspiratie, Tips & Tricks.

Meld je aan voor Canon's e-mails en mis niets van de nieuwste content, Tips & Tricks en het laatste nieuws. Als je je toch registreert, laat dan ook weten welke Canon-producten je hebt. Canon gebruikt deze informatie om je nog relevantere onderwerpen te sturen.

Spring_Splash.jpg

Geef je foto's dit voorjaar extra kleur

Voor veel mensen is het voorjaar het meest opwindende jaargetijde voor het maken van geweldige foto's en prints. De dagen worden langer, het licht wordt zachter en er is overal een nieuw begin zichtbaar om je te inspireren nog creatiever met je camera te worden.
Ontdek meer

Mogelijkheden voor het creëren en delen van prachtige foto's

Kansen voor het creëren en delen van prachtige foto's

In een jaar gebeuren zoveel mooie dingen. Daarom hebben we een gids gemaakt met de populairste bijzondere momenten. Deze zijn ideaal om te delen met je vrienden en familie.
Ontdek meer

TH_01

Winterfotografie

Ontdek hoe heldere vriesochtenden en ongerepte witte sneeuw een scala van nieuwe foto-onderwerpen kunnen vormen en ook zorgen voor een dramatische achtergrond.
Lees de Tips & Tricks...

TH_02

Nachtfotografie

In de nacht ziet alles er anders uit en kun je interessante en andere foto's maken. In deze Tips & Tricks vind je ideeën voor onderwerpen en praktische tips.
Lees de Tips & Tricks...
Lees het volledige EOS-artikel...

TH_Page_1_01

Close-upfotografie

Met macrofotografie gaat er een compleet nieuwe wereld voor je open. In deze Tips & Tricks ontdek je hoe je geweldige resultaten kunt boeken.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Creative Exposure

Creatieve belichting

Als je meer wilt dan alleen de basismodi van je EOS gebruiken, dan leer je in deze Tips & Tricks wat er allemaal mogelijk is, inclusief voorbeelden.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Using Modes

Modi gebruiken

Met een camera kun je je creatieve kant tot uitdrukking brengen. In deze gids leer je daarvoor de eerste stappen te zetten.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Action photography

Pannen voor actiefoto's

Met pannen verander je een statische foto in een foto waar de actie uitspringt. In deze gids leer je de techniek onder de knie te krijgen.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Exposure

Perfecte belichting

Het instellen van de gewenste belichting is essentieel om fantastische foto's te kunnen maken. In deze Tips & Tricks lees je hoe je je EOS-camera optimaal kunt benutten.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Colour

Controle over kleur

Kleur is een van de belangrijkste elementen van fotografie. In deze Tips & Tricks lees je hoe je de kleuren kunt aanpassen voor een optimaal effect.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Focus

Je EOS-camera scherpstellen

Het autofocussysteem (AF) van je EOS-camera biedt allerlei creatieve mogelijkheden. In deze Tips & Tricks lees je hoe het werkt en wat de verschillende opties zijn.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Water

Onscherpe wateropname voor creatief effect

Heb je je ooit afgevraagd hoe je foto's kunt maken met zo'n prachtig onscherp effect, zoals op deze foto? Lees dan onze gids.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Processing raw images

RAW-opnamen bewerken

RAW-opnamen bevatten minimaal bewerkte informatie die door de camera wordt vastgelegd op het moment van de opname. Je kunt daarna op je computer een groot aantal van je opnamebeslissingen aanpassen. Ontdek hoe je dat doet.
Lees het volledige EOS-artikel...

Picture_Tutorial_Lenses DSLR

Objectieven

In deze Tips & Tricks komen de verschillen tussen de meer dan 70 objectieven in Canon's EF-serie aan bod en zie je welke objectieven het meest geschikt zijn voor de specifieke foto's die jij wilt maken.
Lees het volledige EOS-artikel...

Print page Print deze pagina arrow more

spacer image
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Informatie over cookies spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Disclaimer spacer image spacer image