ARTIKEL

Vijf dingen die geen enkele systeemintegrator mag missen op ISE 2019

The Canon stand at the ISE trade show, with inspiring photography on displays, projectors and Canon products ready to try, and an expert standing by.
Bezoekers van de Canon-stand op ISE 2019 kunnen verschillende apparaten uitproberen, zoals de Canon XEED WUX6600Z-laserprojector, de Canon XEED 4K5020Z, de professionele Canon XF705-handheldvideocamera en nog veel meer.

Op zoek bent naar naadloze integratieoplossingen, hoogwaardige projectieoptica of een eenvoudig overzicht van het verschil tussen systeemeigen 4K en 4K UHD? Kom naar Canon-stand tijdens ISE-2019 om met experts van Canon te praten en projectors en objectieven uit te proberen.

We geven je vijf redenen waarom je vanaf 5 februari stand N30 in hal 1 in de RAI in Amsterdam niet mag missen tijdens ISE 2019.

1. Ontdek het nieuwste op het gebied van projectie

Canon Professional Services

Heb je Canon-apparatuur?

Registreer je apparatuur voor gratis advies van experts, onderhoud van apparatuur, toegang tot inspirerende evenementen en exclusieve aanbiedingen met Canon Professional Services (CPS).

Bezoekers van de Canon-stand zullen met eigen ogen zien waarom Canon-projectors toonaangevend zijn op de markt: dankzij Canon's gepatenteerde AISYS-technologie maken we namelijk kleinere, scherpere en hoogwaardigere projectors met weinig vervorming die minder energie verbruiken. Zo voldoe je aan de milieuvriendelijkheidsvereisten van je eindgebruikers bij het verkopen van je AV-systeem.

Canon geeft systeemintegrators ook de kans om een XEED WUX6600Z-projector te bedienen via een tablet met Wi-Fi-verbinding, om zo te laten zien hoe een diepe integratie met persoonlijke apparaten het gebruik van de Canon-oplossingen eenvoudiger en makkelijker maakt. De Service Tool-app is bij uitstek geschikt voor bediening op live-evenementen, en dankzij de Wi-Fi-instellingen kunnen instellingen van één projector naar acht andere projecteren worden gekopieerd en zo het installatieproces versnellen.

Je kunt ook een demonstratie bijwonen waarin we laten zien hoe Canon nieuwe markten probeert te veroveren met hoogwaardige 4K-oplossingen.

2. Zie de toekomst van intense samengevoegde projecties

Musea en creatieve installaties verwachten tegenwoordig meer van technologie. Kom naar de stand om te zien hoe de unieke optische- en objectiefverschuivingstechnologie van Canon samengevoegde projecties op gebogen schermen mogelijk maakt, voor een ongekend intense ervaring.

The Canon central area at the ISE trade show, with screens and tables.
Demonstraties op de stand geven je een duidelijk beeld van de manier waarop Canon's optische kennis is verwerkt in hoogwaardige apparatuur die eenvoudig kan worden geïntegreerd met verschillende systemen.
The Canon stand at the ISE trade show, full of visitors looking at imaging products.
Vraag de experts van Canon over de huidige producten op de Canon-stand op ISE 2019.

3. Optica in actie

Op de Canon-stand kun je het verschil zien tussen systeemeigen 4K en 4K UHD-pixelverschuivingstechnologie. De nieuwe Canon XEED 4K5020Z en Canon LX-MH502Z DLP-laserprojector worden getoond met respectievelijk de systeemeigen 4K-resolutie en 4K UHD zodat je met eigen ogen kunt zien welke oplossing het beste je past.

Je kunt bovendien een livedemonstratie bijwonen waarin we laten zien hoe ver een geprojecteerd beeld in een ruimte kan worden verplaatst met het unieke RS-SL06UW-objectief. Het is dé kans om het nieuwe Canon RS-SL07RST-objectief, en de geweldige objectiefverschuiving, voor het eerst te zien.

4. Zie het totale plaatje

Dankzij het grote productgedeelte en een intuïtieve grafische muur krijg je een volledig overzicht van het assortiment Canon-projectors en objectieven. Je vindt hier onder andere Canon's kleinste en lichtste laserprojector met systeemeigen 4K laser- en fosfortechnologie, de kleinste ter wereld in de lumenklasse van het apparaat. Daarnaast kun je ook de Canon XEED 4K5020Z, Canon LX-MH502Z en een nieuw 4K-model komen bekijken, en tonen we ook zeven objectieven met spigot-koppeling voor de nieuwe XEED-installaties.

We geven je uitgebreide informatie over lumenuitvoer, resolutie-uitvoer en objectiefverschuiving zodat je de projector en het objectief kunt kiezen dat bij je past. Daarnaast laten we je zien hoe de ervaring van Canon op het gebied van beeldkwaliteit en optica zorgt voor een betere ervaring en integratie met systemen met een andere installatietype.

5. Probeer Canon's verbluffende 4K-camera's

Ontdek in onze uitprobeerhoek hoe Canon-optica de beste 4K-ervaring bieden vanaf het moment van opnemen tot het moment van weergave. Probeer verschillende 4K-camera's uit, van de in 2018 op de markt gebrachte en geprezen full-frame Canon EOS R-systeemcamera tot de professionele Canon XF705-handheldvideocamera en verschillende Cinema-camera's met de nieuwste technologie voor het vastleggen van hoogwaardige 4K-content.

Je vindt Canon in hal 1, stand N30, in het RAI-beurs- en congrescentrum te Amsterdam, van 5 tot en met 8 februari 2019.

Geschreven door Kathrine Anker


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Klik hier voor inspirerende verhalen en het laatste nieuws van Canon Europe Pro

Meld je nu aan