Evenementen

Rugby World Cup 2019

EVENEMENT

Rugby World Cup 2019

Rugby World Cup-toernooien vinden slechts eens per vier jaar plaats. Hoe bereiden professionele fotografen zich voor op de wedstrijd? Met welke kit schrijven ze geschiedenis met foto's? Ontdek de beste Canon-verhalen van het evenement.

19 Sep 2019


When subjects become the storytellers: Unfiltered Evenementen

Wanneer onderwerpen verhalenvertellers worden: Unfiltered

Hoe het project Unfiltered van Canon en ICRC mensen in onstabiele gebieden de hulpmiddelen en training geven om hun eigen verhalen te vertellen via fotografie.

16 sep 2019
Pro business advice for breaking into photojournalism Evenementen

Professioneel advies over hoe je een succesvolle fotojournalist kunt worden

Toonaangevende fotojournalisten en fotoredacteuren delen hun tips om carrière in deze branche te maken.

13 sep 2019
Expert tips for developing and editing a story Evenementen

Deskundige tips voor het ontwikkelen en redigeren van een verhaal

Weet jij wanneer een fotoverhaal klaar is? Of hoe je het kunt publiceren? Ontdek het hier...

12 sep 2019
The game-changing technology of the past 10 years Evenementen

De baanbrekende technologie van de afgelopen tien jaar

Toonaangevende fotojournalisten van Visa pour l'Image 2019 bespreken de ontwikkelingen die de grootste invloed hebben gehad op hun werk.

11 sep 2019
How important is video to a future photojournalist? Evenementen

Hoe belangrijk is video voor een toekomstige fotojournalist?

De vraag naar video's blijft stijgen. Hoe denkt de volgende generatie fotojournalisten over de creatieve toepassingen ervan en hun eigen vaardigheden om dit soort video's te maken?

10 sep 2019
Video cameras and monitors set up at IBC. ARTIKEL

6 dingen die je niet mag missen op de Canon-stand op de IBC 2019

Hier lees je wat er te zien is op de Canon-stand op de IBC 2019, van de nieuwe UHDgc 4K UHD-televisieobjectieven tot de apparatuur waarmee de met een Oscar bekroonde film Free Solo werd gefilmd.

05 sep 2019
IBC 2017 EVENTS

IBC 2019

Deze handelsbeurs vindt in september plaats in Amsterdam en is met 1700 standhouders wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor media en omroep. Klik hier voor meer informatie.

17 jul 2019
Visa pour l’Image EVENEMENTEN

Visa Pour l’Image

Dit festival voor fotojournalistiek vindt in september plaats in het Franse Perpignan. Als je geïnteresseerd bent in de foto-industrie, mag je dit evenement niet missen. Klik hier voor meer informatie.

31 jul 2017
ISE 2019 EVENTS

ISE 2019

Integrated Systems Europe (ISE) is 's werelds grootste tentoonstelling voor professionals op het gebied van AV en systeemintegratie. In de RAI in Amsterdam komen duizenden mensen bij elkaar om samen te werken, te leren en de nieuwste Canon-oplossingen uit te proberen.

23 jan 2019
Photokina 2018 EVENTS

photokina 2018

Bezoek Canon tijdens photokina 2018, een wereldwijd toonaangevende beurs voor beeldvorming. Deze vindt van 26 tot en met 29 september plaats in Keulen in Duitsland. Ontdek op deze pagina inspirerende ideeën, productnieuws en trends van hét fotografie-evenement van het jaar.

19 sep 2018
Meet the 2018 World Press Photo Contest nominees EVENEMENTEN

World Press Photo 2018

Openhartige interviews met de winnaars van dit jaar, en een overzicht van wanneer hun beelden te zien zijn tijdens een expositie bij jou in de buurt. Lees hier de talloze verhalen over de wedstrijd van dit jaar.

14 feb 2018

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services