Visa pour L’image 2023

EVENTS

CANON EUROPE BIJ VISA POUR I'IMAGE 2023

Ontdek het toonaangevende fotojournalistieke festival ter wereld, Visa pour l'Image, en hoe Canon voor het vierde opeenvolgende jaar de beste visuele storytellers zal ondersteunen en vieren.

35 JAAR VISA POUR l’IMAGE

2023 is het 35e jaar van Visa pour l'Image, een evenement waarin de belangrijkste verhalen ter wereld en degenen die ze vertellen worden samengebracht en gevierd. Bezoekers van over de hele wereld worden van 2 tot 17 september verwelkomd in de middeleeuwse stad Perpignan in Zuid-Frankrijk voor een reeks krachtige tentoonstellingen, rondetafelgesprekken, screenings en prijspresentaties.

Canon bij Visa pour l'Image 2023

Tijdens de Pro-week, van 4 t/m 7 september 2023, zal Canon Europe samenwerken met Visa pour l'Image en een exclusief programma organiseren met evenementen en activiteiten om visuele verhalen en degenen die ze maken te promoten. Vijf dingen die je niet mag missen op Visa pour l'Image 2023.

Vorige Visa pour l'Image-evenementen

Van inspirerende tentoonstellingen, verhelderende presentaties tot productdemonstraties en meer. Hier vind je de beste Canon-gerelateerde verhalen van het evenement in Perpignan.

2023

2022

2021

2020

2019

2018

Canon Professional Services

Canon Professional Services

- Prioriteitsondersteuning
- Snelle reparatie en leenproducten met Fast Track
- Internationale ondersteuning
- Exclusieve evenementen en ervaringen