TIPS VOOR HET PRINTEN

Vijf redenen waarom de PIXMA TR150 ideaal is om onderweg te printen

Werk je niet thuis of op kantoor? Een printer waarmee je overal kunt printen is niet alleen professioneel, maar je kunt er ook meer klanten door krijgen.
Twee bouwvakkers printen documenten op een Canon PIXMA TR150. Ernaast ligt een oranje helm op een tafel.

Als je onderweg werkt, is het belangrijk dat je elke kans aangrijpt. Het is altijd beter om je potentiële klanten een geprinte offerte of een geprint contract te geven dan ze een e-mail te beloven.

Het printen op locatie kan in allerlei situaties erg handig zijn. Personal trainers en fysiotherapeuten kunnen lijsten en diagrammen met oefeningen printen, zodat hun cliënten op de juiste manier bewegen als er niemand is om ze te helpen. En docenten kunnen hun studenten helpen door duidelijke lesplannen en aantekeningen te printen.

De PIXMA TR150 en de PIXMA TR150 met accu zijn compact en draagbaar: een geweldige keuze dus voor iedereen die niet thuis of op kantoor werkt. Hier zijn vijf redenen waarom je met deze printer je bedrijf efficiënter kunt runnen.

1. Zeer draagbaar

Een man rijdt in zijn auto met een PIXMA TR150 op de passagiersstoel naast hem.

De Canon PIXMA TR150 is ideaal voor mensen die niet thuis of op kantoor werken, omdat je onderweg kunt printen.

Een man in een veiligheidsvest draagt een PIXMA TR150 onder zijn arm.

De Canon PIXMA TR150 is klein en licht genoeg om mee te nemen.

De PIXMA TR150 is ideaal als je op zoek bent naar kleine printer voor je overvolle bureau, als je in externe kantoren werkt of als je klanten en bedrijfslocaties bezoekt waar netvoeding aanwezig is. Je kunt hem in je tas doen en meenemen, in een la opbergen of beveiligen met een compatibele antidiefstalvergrendeling. De PIXMA TR150 met accu heeft een eenvoudig te bevestigen accu die tot wel 330 pagina's kan printen als hij volledig is opgeladen.1. Zo kun je met een gerust hart buiten de deur, vanuit je auto of in je favoriete koffiezaak werken.

Als de accu op de hoofdunit is aangesloten, duurt het twee uur en twintig minuten voordat de accu via het stopcontact is opgeladen. De accu kan ook worden opgeladen met een mobiele accu of een USB-lader voor in de auto via de meegeleverde USB-C-kabel. Zolang je de LED-indicator voor de accucapaciteit maar in de gaten houdt, kun je altijd en overal printen.

2. Eenvoudige connectiviteit

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
Een vrouw die vanuit huis werkt, print op een Canon PIXMA TR150 vanaf haar smartphone.

Dankzij de wireless printmogelijkheden kun je vanuit de fotogalerij van je smartphone printen. Je kunt zelfs Wireless Direct gebruiken om zonder Wi-Fi te printen.

De PIXMA TR150 en de PIXMA TR150 met accu bieden draadloze connectiviteit en zijn compatibel met AirPrint (iOS), Mopria (Android) en Windows 10 Mobile voor printen zonder apps vanaf je smartphone of tablet. Beide printers kunnen ook worden bediend met je smartphone via de gratis Canon PRINT-app, waarmee je documenten en foto's vanaf je apparaat of vanuit cloudgebaseerde opslagservices, zoals Google Drive, Dropbox, OneDrive en Google Classroom, via PIXMA Cloud Link kunt printen. Met de Canon PRINT-app kun je met de camera van je smartphone ook scans maken van documenten. Selecteer de Smartphone Copy-functie om snel en eenvoudig kopieën te maken en direct vanaf je smartphone te printen, op te slaan of te e-mailen.

Beide printers ondersteunen 2,4 GHz en 5 GHz2 Wi-Fi-banden, zodat je makkelijker kunt overschakelen op een minder druk netwerk voor een betrouwbaardere verbinding. En als je je ergens bevindt waar geen router of Wi-Fi-signaal aanwezig is, kun je verbinding maken met Wireless Direct om direct vanaf je telefoon, tablet of laptop wireless te printen. Dat betekent dat je kunt gaan en staan waar je wilt, en toch gewoon kunt printen en je klanten (of je werkgever) tevreden kunt houden.

3. Supportvoor speciaal papier

Een man met een laptop in een cafe print documenten op een Canon PIXMA TR150-printer.

De Canon PIXMA TR150 mag dan wel klein zijn, toch kan hij tot wel 50 vel gewoon papier bevatten en verschillende papiersoorten verwerken.

De PIXMA TR150 heeft een capaciteit voor 50 vel normaal papier en hoeft tijdens een gewone werkdag dus nauwelijks te worden bijgevuld. Dat is handig als je een stapel vragenlijsten, een grote hoeveelheid examens of een aantal lange contracten moet printen.

Beide printers zijn ook geschikt voor enveloppen en speciaal papier, waaronder Canon High Resolution Paper, mat fotopapier, dubbelzijdig mat papier en magnetisch fotopapier. Kies dus het papier dat aan je eisen voldoet en print je adressen rechtstreeks op enveloppen, zodat je communicatie er professioneel uitziet. Je kunt zelfs koelkastmagneten van je logo en telefoonnummer printen om aan je klanten te geven. Of wat dacht je, als je docent bent, van speciale gouden sterren voor je beste leerlingen?

4. Aangepaste templates

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
Een man met een laptop print documenten op een Canon PIXMA TR150-printer.

Als je vaak dezelfde formulieren print, kun je tot wel vijf templates opslaan op de PIXMA TR150 en de PIXMA TR150 met accu.

Moet je vaak dezelfde documenten printen? De PIXMA TR150 en de PIXMA TR150 met accu kunnen tot wel vijf templates opslaan die in een handomdraai kunnen worden geprint. Zo ben je geen tijd kwijt aan het zoeken van documenten op je laptop, smartphone of tablet. Formulieren, contracten, vragenlijsten en brochures kunnen allemaal op de printer worden opgeslagen via Windows Driver3, zodat ze snel kunnen worden geprint via het 1,44-inch OLED-scherm.

5. Scherpe prints die lang meegaan

Een man achter een bureau houdt een tablet met een vakantiebrochure omhoog. Een kleurrijke print komt uit de Canon PIXMA TR150 die naast hem op het bureau staat.

Krijg heldere prints met superieure kwaliteit in donkere omgevingen. Hybride inkt met een speciale zwarte pigmentinkt produceert scherpe tekst, terwijl dye-based kleuren voor levendige prints zorgen

De twee printers gebruiken een hybride inktsysteem dat uit zwarte pigmentinkt en een kleurencartridge met 4 dye-inkten bestaat. Dat betekent dat de tekst van je belangrijke documenten scherp is, en je foto's en diagrammen er rijk en levendig uitzien. Dankzij Canon's ChromaLife100-technologie blijven je geprinte foto's een leven lang mooi4.

De printer heeft twee cartridges: een voor de zwarte pigmentinkt en een voor de gekleurde inkten. Ook kun je het inktniveau gewoon op het scherm bekijken, zodat je tijdens een belangrijke opdracht niet ineens zonder inkt komt te zitten.

De PIXMA TR150 en de PIXMA TR150 met accu zijn compact, stil en gemakkelijk te bedienen, voor extra discretie en professionaliteit. Waar je ook heengaat, neem de TR150 met je mee.

Geschreven door Angela Nicholson

 1. Printen via USB-verbinding zonder Wi-Fi-verbinding
 2. Ondersteuning voor 5 GHZ is mogelijk niet in jouw regio beschikbaar.
 3. Templates mogen alleen met behulp van een Windows-PC op de printer worden geladen via de printerdriver van Canon
 4. Gebaseerd op versnelde tests door Canon in een donkere ruimte onder gecontroleerde temperatuur-, vochtigheid- en gasomstandigheden, waarbij opslag in een album met plastic hoezen wordt nagebootst. Canon kan de levensduur van prints niet garanderen; resultaten kunnen variëren afhankelijk van de geprinte afbeelding, droogtijd, weergave- en opslagomstandigheden en milieufactoren.

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

 • PRINTEN

  De beste printers voor ontwerpers

  Printers zijn belangrijke tools voor ontwerpers - Canon helpt je het juiste model te kiezen voor jouw behoeften.

 • PRINTEN

  Een wireless printer gebruiken

  Slimme manieren om je wireless printer optimaal te benutten

 • PRINTEN

  De juiste Canon-printapp voor jou

  Word creatief en georganiseerd met de printapps van Canon - er is er een voor elk project.

 • PRINTEN

  De beste printers voor het kantoor aan huis

  Werk probleemloos vanuit huis met Canon PIXMA- en MAXIFY-printers.