EOS-spiegelreflexcamera's voor beginnende fotografen

Moeiteloos kennismaken met EOS-fotografie, met geweldige beeldkwaliteit en talloze creatieve mogelijkheden.
Canon Camera

Je reis begint hier

Dankzij het Canon-assortiment DSLR-camera's voor beginnende fotografen kun je je eerste stappen in de spannende wereld van EOS-fotografie zetten. Canon wil je graag helpen de juiste camera voor jou te vinden zodat je kunt genieten van geweldige beeldkwaliteit en talloze creatieve mogelijkheden.

Uitgelichte producten

EOS 250D

's Werelds lichtste DSLR met beweegbaar scherm*, met Canon DIGIC 8, 4K-film en Creative Assist.

Canon Camera

Andere producten in het assortiment

Wees creatief

Met een digitale SLR kun je een kiekje omtoveren in een veel creatiever project. Gebruik effecten met korte scherpstelling om de aandacht op het onderwerp te vestigen en gebruik combinaties van creatieve filtereffecten om opvallende foto's te maken.

Scene Intelligent Auto

Maak het je gemakkelijk met Canon's Scene Intelligent Auto-modus, die precies de juiste camera-instellingen voor je onderwerp kiest. Zo krijg je fantastische beelden en kun jij je richten op je creativiteit.

Canon Camera
Canon Camera

Klaar voor actie

Altijd klaar om creativiteit te uiten met snelle, responsieve opnamen, intuïtieve touchscreen-functionaliteit en een optische zoeker voor eenvoudige kadrering. Traceer eenvoudig bewegende objecten en leg ze vast, dankzij een slim autofocussysteem en continu-opnamen.

EOS Movies en Video Snapshot

Maak moeiteloos video's van bioscoopkwaliteit. Houd je onderwerp scherp in beeld met prachtige achtergrondvervaging dankzij Dual Pixel CMOS AF- en HYBRIDE CMOS-AF-technologieën. Leg met Video Snapshot clips vast van 2, 4 of 8 sec. en combineer ze tot hoogwaardige beelden.

Canon Camera

Ondersteuning en inspiratie

Verwissel lenzen en verruim je blik met het EOS System, plus alle adviezen die je nodig hebt dankzij EOS-tutorials.

  1. Niet alle functies zijn beschikbaar op alle camera's.

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.
  1. *250D (zwart/zilver) is 's werelds lichtste DSLR met APS-C-sensor en variangle LCD-scherm. Inclusief accu en geheugenkaart conform de CIPA-richtlijnen. Vanaf 9 april 2019 (onderzocht door Canon).