Hoe wordt de dienstverlening van uw repro ervaren?

Door regelmatig te peilen hoe de centrale repro binnen uw organisatie wordt ervaren, zorgt u ervoor dat u ook in de toekomst voldoende werk krijgt. Dit doet u door uw opdrachtgevers vragen te stellen en op basis van deze informatie uw dienstverlening waar mogelijk bij te sturen.


DOWNLOAD HET ARTIKEL

Centrale repro – enquêtes onder klanten

Canon heeft een Business Performance serie ontwikkeld voor de centrale repro. Deze serie bestaat uit o.a. blogs - zoals deze webpagina - verdiepende artikelen met handvatten en stap voor stap handleidingen, die we u graag persoonlijk overhandigen. In het tweede artikel ‘Vragen, vragen: Grip op de centrale repro krijgen met enquêtes onder klanten‘ leest u hoe zorgvuldig geplande en uitgevoerde enquêtes met toegespitste vragen, u helpen om een diepgaand, allround beeld te krijgen van de mate waarin de centrale repro wordt gezien en gewaardeerd binnen de organisatie.

Download het artikel

Surveys

Breng wensen en klanttevredenheid in kaart

Door de dagelijkse druk rondom het beheren van de centrale repro, is het maar al te gemakkelijk om u alleen te concentreren op wat er voor u ligt en het grotere geheel te negeren, zoals hoe de centrale repro door de organisatie als totaal en op alle niveaus afzonderlijk wordt ervaren. Kent u bijvoorbeeld de antwoorden op vragen als ‘Zijn mijn klanten tevreden met de service die ze van ons krijgen?’, ‘Zijn ze op de hoogte van het volledige aanbod aan producten en diensten dat wij hebben?’ en ‘Zijn er producten die zij nodig hebben en die wij op dit moment niet leveren?’

Het houden van enquêtes onder klanten kan op deze vragen een antwoord geven. Zorgvuldig geplande en uitgevoerde enquêtes met vragen die zijn toegespitst op de persoon die wordt geïnterviewd, helpen u om een diepgaand, allround beeld te krijgen van de mate waarin de centrale repro wordt gezien en gewaardeerd binnen de organisatie. Enquêtes kunnen u ook helpen bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

Download het artikel  Vragen, vragen: Grip op de centrale repro krijgen met enquêtes onder klanten voor meer informatie of neem contact op met ons team van specialisten voor een stap-voor-stap handleiding over dit onderwerp.

Repro Business Performance serie

Canon heeft deze Business Performance serie speciaal ontwikkeld voor repro-afdelingen. Deze serie bestaat - naast blogs en te downloaden artikelen - uit een serie handleidingen die we graag persoonlijk aan u overhandigen.

Ontdek meer

Ga in gesprek met een specialist van Canon

Ontdek hoe uw dienstverlening wordt ervaren


NEEM CONTACT OP

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout