Weet u zeker dat uw repro kostendekkend én marktconform is?

Ontdek hoe u kunt aantonen dat de prijzen en de diensten van uw centrale repro kostendekkend en marktconform zijn


DOWNLOAD HET ARTIKEL

Centrale repro – benchmarking

Canon heeft een Business Performance serie ontwikkeld voor de centrale repro. Deze serie bestaat uit o.a. blogs - zoals deze webpagina - verdiepende artikelen met handvatten, het whitepaper ‘De centrale repro’ en stap voor stap handleidingen, die we u graag persoonlijk overhandigen. Het eerste artikel ‘Weet u zeker dat u kostendekkend én marktconform bent?’ benadrukt de noodzaak van benchmarking t.o.v. externe leveranciers.

Download het artikel

Benchmarking

Begin met benchmarking

Voor veel organisaties zijn er goede redenen om een centrale repro in huis te hebben. Denk daarbij aan databeveiliging, gebruiksgemak en efficiëntie. Deze afdeling kan een organisatie ook geld besparen. 

Dat is niet onbelangrijk. Want hoe goed de printkwaliteit of de klantenservice ook is, als de centrale repro in de ogen van het management alleen een hoge vaste kostenpost op de balans is, is de toekomst ervan onzeker. Ook (interne) klanten zullen er zeker van willen zijn dat de kosten die ze doorbelast krijgen niet hoger zijn dan als zij opdrachten zouden uitbesteden. 

Hoe kan een centrale repro aantonen dat hij zijn opdrachtgevers minder in rekening brengt dan een externe drukkerij zou doen? En dat de juiste diensten aangeboden worden tegen marktconforme prijzen? Het antwoord is benchmarking.

Download het artikel Weet u zeker dat u kostendekkend én marktconform bent? voor meer informatie of neem contact op met ons team van specialisten voor een stap-voor-stap handleiding over dit onderwerp.

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Ga in gesprek met een specialist van Canon

Ontdek hoe u kunt aantonen dat de prijzen en de diensten van uw centrale repro kostendekkend en marktconform zijn


NEEM CONTACT OP

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout