Weet u zeker dat uw repro kostendekkend én marktconform is?

Ontdek hoe u kunt aantonen dat de prijzen en de diensten van uw centrale repro kostendekkend en marktconform zijn


DOWNLOAD HET ARTIKEL

Centrale repro – benchmarking

Canon heeft een Business Performance serie ontwikkeld voor de centrale repro. Deze serie bestaat uit o.a. blogs - zoals deze webpagina - verdiepende artikelen met handvatten en stap voor stap handleidingen, die we u graag persoonlijk overhandigen. Het eerste artikel ‘Weet u zeker dat u kostendekkend én marktconform bent?’ benadrukt de noodzaak van benchmarking t.o.v. externe leveranciers.

Download het artikel

Benchmarking

Begin met benchmarking

Voor veel organisaties zijn er goede redenen om een centrale repro in huis te hebben. Denk daarbij aan databeveiliging, gebruiksgemak en efficiëntie. Deze afdeling kan een organisatie ook geld besparen. 

Dat is niet onbelangrijk. Want hoe goed de printkwaliteit of de klantenservice ook is, als de centrale repro in de ogen van het management alleen een hoge vaste kostenpost op de balans is, is de toekomst ervan onzeker. Ook (interne) klanten zullen er zeker van willen zijn dat de kosten die ze doorbelast krijgen niet hoger zijn dan als zij opdrachten zouden uitbesteden. 

Hoe kan een centrale repro aantonen dat hij zijn opdrachtgevers minder in rekening brengt dan een externe drukkerij zou doen? En dat de juiste diensten aangeboden worden tegen marktconforme prijzen? Het antwoord is benchmarking.

Download het artikel Weet u zeker dat u kostendekkend én marktconform bent? voor meer informatie of neem contact op met ons team van specialisten voor een stap-voor-stap handleiding over dit onderwerp.

Repro Business Performance serie

Canon heeft deze Business Performance serie speciaal ontwikkeld voor repro-afdelingen. Deze serie bestaat - naast blogs en te downloaden artikelen - uit een serie handleidingen die we graag persoonlijk aan u overhandigen.

Ontdek meer

Ga in gesprek met een specialist van Canon

Ontdek hoe u kunt aantonen dat de prijzen en de diensten van uw centrale repro kostendekkend en marktconform zijn


NEEM CONTACT OP

-->