Geen plan betekent geen succes

Ingrijpende veranderingen vragen om betrokkenheid van het hogere management van uw organisatie. Die managementlaag zal echter alleen investeren als men er zeker van is dat uw repro een duidelijke strategische richting heeft: een businessplan.


DOWNLOAD HET ARTIKEL

Plan, behoud controle en zorg voor succes in uw repro

Canon heeft een Business Performance serie ontwikkeld voor de centrale repro. Deze serie bestaat uit o.a. blogs - zoals deze webpagina - verdiepende artikelen met handvatten en stap voor stap handleidingen, die we u graag persoonlijk overhandigen. ‘Geen plan betekent geen succes’ is het vierde artikel dat voort bouwt op de verkregen informatie uit benchmarking, enquêtes en SLA’s. Lees hoe in een businessplan de vertaling wordt gemaakt naar waar de centrale repro nu is en waar deze wil en moet zijn.

Download het artikel

Plan, behoud controle en zorg voor succes in uw repro

Een businessplan als routekaart

Een businessplan signaleert hoe de centrale repro waarde toevoegt aan de organisatie, en verwoordt en promoot de toekomstplannen van de centrale repro naar de organisatie. Beschouw het businessplan als een routekaart die alle aspecten van de centrale repro op één plek samenbrengt om te laten zien hoe u uw doelen bereikt.

Om dit te kunnen doen, dient het businessplan vier kernelementen te bevatten. Ten eerste een evaluatie van de dingen zoals ze nu zijn. Dit om de context voor belanghebbenden duidelijk te maken. Daarnaast het bewijs dat u naar de toekomst hebt gekeken en de haalbare opties voor verandering hebt beoordeeld. Ten derde een analyse van de risico’s en kansen die deze opties met zich meebrengen en uw aanbevelingen. Tot slot een duidelijk actieplan voor de uitvoering van uw besluiten.

Meer weten? Download het artikel Geen plan betekent geen succes voor meer informatie of neem contact op met ons team van specialisten voor een stap-voor-stap handleiding over dit onderwerp.

Repro Business Performance serie

Canon heeft deze Business Performance serie speciaal ontwikkeld voor repro-afdelingen. Deze serie bestaat - naast blogs en te downloaden artikelen - uit een serie handleidingen die we graag persoonlijk aan u overhandigen.

Ontdek meer

Ga in gesprek met een specialist van Canon

Ontdek hoe een businessplan u helpt controle te houden, nu en in de toekomst


NEEM CONTACT OP

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout