ARTIKEL

Eenvoudig, betrouwbaar en snel: hoe Canon's printportfolio de productiviteit van uw organisatie kan vergroten

Overwegingen ten aanzien van productiviteit

Veel kleine vertragingen maken samen één grote. We krijgen op ons werk allemaal wel eens te maken met hinderlijke technologische problemen. We begrijpen niet altijd hoe iets werkt, moeten wachten tot iets is geladen, krijgen te maken met foutmeldingen, wachten op een update of we staan in de wacht bij de IT-afdeling. Uw organisatie heeft technologie nodig die uw medewerkers helpt hun werk zo productief mogelijk te doen. Voor documentbeheer, van het printen van een brochure tot het scannen van een ontvangstbewijs, zijn eenvoudige, betrouwbare en snelle apparaten nodig.

Nu organisaties zich aanpassen aan het feit dat personeel op meerdere locaties werkt, is het belangrijk om na te denken over de functionaliteit die uw apparatuur biedt. Het is misschien niet zinvol om een groot printerpark op een hoofdkantoor te hebben, maar in plaats daarvan te investeren in minder apparaten die een hogere productiviteit bieden om aan uw behoeften op locatie te voldoen. Als experts op het gebied van werkplektechnologie heeft Canon tijd besteed aan het ontwikkelen van een portfolio met productiviteit als prioriteit. Canon's nieuwste apparaten, de imageRUNNER ADVANCE C5800- en imagePRESS C170-serie brengen dit in de praktijk voor gedeelde werkplekken.

Eenvoudig te bedienen

Canon's portfolio is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, met een consistente interface en gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Dat maakt de introductie van nieuwe technologie gemakkelijk voor uw medewerkers, omdat ze niet allerlei nieuwe dingen hoeven te leren. Door de eenvoud van de interface zijn ze minder tijd kwijt met het navigeren door de functies.

Canon wil uw medewerkers tijd besparen bij alledaagse handelingen. Uw teams kunnen snelkoppelingen maken op de interface van de apparaten, zodat gebruikers snel toegang hebben tot veelgebruikte acties. Dankzij machine learning kunnen de apparaten ook voorkeursopties voor scannen, printen en afwerking onthouden, waardoor medewerkers kostbare tijd besparen omdat ze informatie voor veelvoorkomende taken niet opnieuw hoeven in te voeren. Canon wil u helpen scantaken minder vaak te hoeven te herhalen en gebruikt om die reden innovatieve scantechnologie om de kans op fouten te verkleinen. Canon's nieuwste kantoorapparaat is voorzien van speciaal gecoat glas om te voorkomen dat de scanner stof en vuil aantrekt. Ook voorkomt de foutdetectie dat documenten scheef worden gescand, zelfs als er per ongeluk een geniet document wordt ingevoerd.

Overwegingen ten aanzien van productiviteit

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Uw personeel wil optimaal gebruikmaken van een kantoorbezoek, dus is het van het grootste belang dat u beschikbaarheid kunt garanderen en ervoor kunt zorgen dat apparaten werken wanneer ze nodig zijn. Canon heeft een lange geschiedenis als het gaat om expertise in print en kan bekroonde technologie aanbieden die is ontworpen om problemen tot een minimum te beperken en technologie in bedrijf te houden. Als uw vertrouwde partner kan Canon u ook de ondersteuning en service bieden die u nodig hebt om eventuele problemen efficiënt op te lossen.

Snelle, dagelijkse productie op kantoor

Voor uw gedeelde werkplek biedt Canon met de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie de allerbeste scan- en printsnelheden om uw organisatie zo productief mogelijk te laten zijn. Met tot 70 ppm voor printen en 270 ipm voor scannen biedt de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie snelle, efficiënte productie voor uw medewerkers. Het apparaat kan gemengde media efficiënt scannen, zodat uw medewerkers nog sneller in batches kunnen scannen.

Slimme softwaremogelijkheden, zoals herbruikbare indelingen en automatische bestandsnaamgeving op basis van barcodegegevens, halen het handmatige element uit het benoemen, verwerken en delen van documenten met collega's. Met minder medewerkers op kantoor is het waarschijnlijk dat centrale hardware minder vaak wordt gebruikt, wat betekent dat apparaten vaak in de slaapstand gaan. Om te voorkomen dat medewerkers bij apparaten moeten wachten, heeft Canon slaapherstel ingebouwd, met een snelle opstartmodus van 4 seconden en een inschakeltijd van 6 seconden.

Kwaliteitsprints maakt u voortaan zelf

Bij het werken met krappe deadlines, bij het klaarmaken van documenten voor een vergadering met de klant, een presentatie of een evenement, kan het outsourcen van printvereisten voor extra spanning en vertraging zorgen. Doordat u zelf documenten van hoge kwaliteit kunt printen, bespaart u kostbare tijd en bent u beter voorbereid. Canon biedt een scala aan printers waarmee u uw dagelijkse printbehoeften kunt combineren met de mogelijkheid om zelf prints van professionele kwaliteit te produceren.

Het nieuwste product van Canon, de imagePRESS C170-serie, biedt het beste van twee werelden. De printer is uitgerust met technologie om snel, efficiënt en dagelijks prints te leveren, maar biedt ook de mogelijkheid om creatievere formats te produceren. Met dit apparaat kunt u de kloof overbruggen en uw printmogelijkheden uitbreiden, terwijl u de vertragingen reduceert die het inhuren van een externe leverancier met zich meebrengt. Dat bespaart uw organisatie niet alleen geld, maar stelt de gebruikers ook in staat om tijdens één bezoek aan het kantoor efficiënt zelf prints te produceren.

Canon wil u de technologie bieden om uw werk zo efficiënt mogelijk te kunnen doen. Daarom is Canon's portfolio zo ontworpen dat u in elke fase tijd bespaart. Canon weet dat kleine vertragingen gemakkelijk kunnen uitgroeien tot grote problemen. Daarom focust Canon zich ook op de details, zoals het implementeren van innovatieve scan- en printtechnologie om het aantal handmatige taken te verminderen, de efficiëntie te verhogen en het leven van uw teams gemakkelijker te maken.

Ontdek hoe de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie betrouwbare productiviteit biedt voor uw organisatie.

Of ontdek hoe u met de imagePRESS C170-serie efficiënt zelf professionele prints kunt produceren.

Gerelateerde producten en oplossingen

Ontdek meer

Benieuwd naar de best passende oplossingen voor uw organisatie?