HYBRIDE WERKEN

WERKEN KAN OVERAL

Professioneel werken – ook vanuit huis
Canon Camera

Overal effectief en efficiënt kunnen printen en scannen

Steeds meer organisaties en hun medewerkers kiezen voor een combinatie van thuis en op kantoor werken. Waar een medewerker ook werkt, in alle gevallen geldt dat medewerkers effectief en efficiënt moeten kúnnen werken, en dus ook moeten beschikken over de juiste oplossingen om thuis of onderweg te kunnen printen en/of te scannen.

Canon kan op verschillende manieren invulling geven aan deze thuiswerkoplossing voor printen en scannen. Managed Printing voor kantoor én de thuiswerkplek, de printservice Print & Bezorg, of door een printer voor thuis te bieden. Aan u de keuze welke oplossing het beste bij uw organisatie en uw medewerkers past.

Managed Printing voor kantoor én thuis

Canon biedt thuiswerkers een printoplossing met dezelfde functionaliteiten als op kantoor. Een multifunctionele Canon-printer voor de thuiswerkplek wordt geïntegreerd met het kantoor en de totale printinfrastructuur wordt beheerd door Canon. Medewerkers kunnen met deze oplossing ook vanuit huis productief werken en beveiligd printen, scannen en kopiëren.

Gebruiksvriendelijk
De medewerker kan met de uniFLOW Online oplossing van Canon ook thuis gebruik maken van dezelfde gebruiksvriendelijke user interface en scanworkflows als op kantoor. De thuiswerker kan eenvoudig documenten converteren naar Word en een doorzoekbare PDF. Deze oplossing werkt volledig in de cloud en is naadloos te integreren met scanbestemmingen zoals Dropbox, Evernote, Google Drive en Microsoft OneDrive.

Beveiligd
Met duidelijke processen voor gegevensbeveiliging en een beleid voor werken vanuit huis, kan uw organisatie haar bedrijfskritische gegevens beschermen. De ‘Managed Printing’-oplossing van Canon stelt medewerkers in staat om ook thuis veilig met bedrijfsinformatie om te gaan. Denk aan autorisatiemogelijkheden, het wissen en encrypten van data en de beveiligingsmogelijkheden van fysieke en digitale documenten.

Productief
Met de ‘Managed Printing’-oplossing beheert Canon de printinfrastructuur ook voor de thuisprinters en bewaakt zij voortdurend de prestaties om ervoor te zorgen dat de resultaten altijd optimaal zijn. Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat zowel de thuiswerk- als de kantooroplossing de productiviteit van uw medewerkers blijft verbeteren.

Volledige kostenbeheersing
Om de kosten voor thuis printen eenvoudig en voorspelbaar te budgetteren, kunt u zich bovendien laten ontzorgen met het Flat Fee concept van Canon: ongelimiteerd printen, kopiëren én scannen voor een vast bedrag per maand voor zwart-wit én kleur. Met het Flat Fee concept heeft u een volledige kostenbeheersing van uw totale printerpark, zowel voor de printers op kantoor als bij uw medewerkers thuis.

Neem voor meer informatie over deze oplossing contact op met ons team van specialisten

Canon-printer voor thuis

Canon biedt een breed portfolio aan printers voor thuisgebruik. Van eenvoudige printers tot All-in-One printers met kopieer-, scan-, en faxvoorzieningen. Deze printers bieden thuiswerkers de mogelijkheid om eenvoudig, snel en kwalitatieve prints af te drukken en te scannen.

Onze printers bieden de mogelijkheid om documenten direct wireless te printen vanaf je smartphone, tablet of laptop, dankzij de ondersteuning voor Apple AirPrint en Mopria voor Android of via de speciale Canon PRINT-app. Met deze app kan men ook moeiteloos documenten scannen met de camera van een smartphone.

Bent u op zoek naar de juiste thuisprinters voor uw medewerkers? De Canon printerwijzer vereenvoudigt het zoeken naar het juiste model.

Canon PRINT Business app

Print documenten heel eenvoudig en zonder de printer aan te raken met de Canon PRINT Businessapp. Bekijk de video of download de gratis app in de App Store of Google Play Store en print, kopieer en scan ‘touchless’ via alle iOS- en Android-apparaten.

Vind de perfecte printer voor thuis of op kantoor uit het Canon-assortiment inkjet- en laserprinters.

Canon Camera

⁠Print & Bezorg

De makkelijke en snelle printservice voor thuis

We werken steeds meer vanuit huis en digitaal. Daarbij kan het voorkomen dat u een geprinte versie van een document nodig heeft. Met de printservice ‘Print & Bezorg’ laat u eenvoudig documenten door Canon printen en binnen één dag bezorgen. Gebruikers hoeven alleen de Print & Bezorg-printerdriver te selecteren op hun computer en aan te geven hoe het document afgedrukt en bezorgd moet worden. Dat is alles!

Met Print & Bezorg kiest u voor veiligheid, snelheid én voorkomt u verrassingen. Meer weten over deze printservice?

Gerelateerde oplossingen

 • Managed Print Services

  Bescherm uw documenten en voorkom kostbaar gegevensverlies met de geïntegreerde beveiligingsoplossingen van Canon.

 • Canon i-SENSYS X

  Hoogwaardige, compacte multifunctionele A4-kleurenprinters met cloudconnectiviteit

 • uniFLOW Online

  Een geïntegreerd netwerksysteem voor print- en scanbeheer, gebruikmakend van de voordelen van de Cloud.

 • Flat Fee: altijd zicht op kosten

  Laat u ontzorgen met het Flat Fee concept van Canon: ongelimiteerd printen, kopiëren én scannen voor een vast bedrag per maand.

 • Ontdek meer

 • Transitie naar ‘De werkplek van morgen’

  De Zorggroep heeft haar print- en scanapplicaties naar de public cloud gebracht, zodat printen en scannen op elk moment mogelijk is, zonder veel tijd kwijt te zijn aan beheer

 • eBook: Benut de cloud in de werkplek van de toekomst

  Samenwerking op afstand komt meer voor dan ooit; in dit eBook gaan we in op hoe de cloud de werkruimte van morgen mogelijk maakt.

 • Het beveiligen van uw bedrijfskritische informatie in ongewone tijden

  De grenzen tussen kantoor en vanuit huis werken zijn vervaagd op een manier die niemand had kunnen voorspellen. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijfskritische informatie beschermd blijft?

 • Handleiding De werkplek van de toekomst

  Lees Canon's handleiding over de toekomst van de werkplek en ontdek hoe Canon u kan helpen om in te spelen op de nieuwe manier van werken

 • Ontdek hoe Canon u kan ondersteunen bij uw transitie naar de werkplek van de toekomst