Simple HDR workflows

XF705

Eenvoudige HDR-workflows

Interne opname van HLG/PQ

XF705 stelt de gebruiker in staat om HDR-bestanden rechtstreeks op SD-kaarten op te nemen met behulp van Hybrid Log-gamma (HLG) of Perceptual Quantization (PQ). Hierdoor is de XF705 heel geschikt voor tal van snelle HDR-workflows.

Internal recording of HLG/PQ

HDR-productie met SDR-uitvoer

De XF705 kan een SDR-signaal uitvoeren tijdens het intern opnemen van een HDR-bestand op een SD-kaart, voor gelijktijdige productie van HDR en SDR. Bovendien kan tijdens de gelijktijdige opname van HDR/SDR de versterking van het SDR-signaal worden aangepast ten opzichte van het niveau van de HDR-belichting, waardoor de juiste belichtingsniveaus voor beide signalen in de uitvoer worden geregeld.

HDR production with SDR output

Ondersteunende functies voor HDR-opnamen

Een auto-iris optimaliseert de belichting voor de HDR-opname om overbelichting in helder verlichte gebieden te voorkomen, en beschikt over een functie voor verschuiving van de automatische belichting, terwijl een WFM- en zebrapatroon de gebruiker een handje helpt. 

Bovendien heeft de XF705 een LCD-monitor met hoge luminantie voor het controleren van de HDR-beelden, terwijl de weergavefunctie van de EVF gebruikers de mogelijkheid biedt om op de SDR-zoeker beelden te bekijken die zijn opgenomen in HLG en PQ.

HDR shoot assist functions

Canon Log 3 / BT.2020 ondersteund

Naast de opname in HDR met HLG / PQ, ondersteunt de XF705 ook Canon Log 3 voor creatieve workflows.

Canon Log 3 / BT.2020 supported

Ontdek de andere voordelen

Gerelateerde producten