Professional features

XF705

Professionele kenmerken

4-inch variangle touchscreen

Met het LCD-touchscreen met hoge luminantie en een resolutie van 1,23 miljoen dots ondersteunt de XF705 nauwkeurige scherpstelling, terwijl het variangle scherm onmisbaar is voor gemakkelijke weergave in meerdere posities.

4-inch vari-angle touchscreen

Comfortabele schoudersteun en gebogen grip

Een nieuw afneembaar schouderkussen en een natuurlijker gepositioneerde handgreep met een zoomtuimelschakelaar verbeteren de stabiliteit en verminderen vermoeidheid bij langere opnamesessies.

Comfortable shoulder mount and angled grip

Wide DR gamma

Wide DR gamma comprimeert op soepele wijze lichte gebieden voor een groot dynamisch bereik. Dit maakt mooie huidtinten en vloeiende toongradaties mogelijk.

Wide DR gamma(normal)

Normaal

Wide DR gamma(wide)

Wide DR gamma


4-kanaals digitale audio

De XF705 biedt professionele audiomogelijkheden door ondersteuning van 2x schakelbare AES/EBU, analoge XLR-interfaces en 4-kanaals audio.

4 Channel digital audio

Twee SD-kaarten

De XF705 is uitgerust met twee SD-kaartsleuven voor gelijktijdige opname of relay recording.

Dual SD cards

Ingebouwde ND-filters

Het interne ND-filter maakt gebruik van een draaimechanisme waarmee de gebruiker kan kiezen uit drie dichtheden (ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64), zodat de scherptediepte kan worden aangepast met de Iris Control Ring, terwijl de belichting constant blijft.

Built-in ND filters

Opties voor afstandsbediening

Je kunt de camera wireless bedienen via een smartphone of tablet met Browser Remote, of de optionele bekabelde afstandsbediening Canon RC-V100 gebruiken voor een snelle bediening van de camera over grotere afstanden.

Remote control options

Infraroodopname

De XF705 beschikt over een infraroodmodus (groen/wit selecteerbaar), zodat je ook videobeelden kunt opnemen bij weinig tot geen omgevingslicht.

Gerelateerde producten