15x wide L-series lens

XF705

Groothoeklens uit de L-serie met 15x zoom

Kwaliteit uit de L-serie

De rode ring op de lenzen van de befaamde L-serie van Canon heeft lang garant gestaan voor het professionele niveau van de ontwikkeling, duurzaamheid en uitstekende beeldkwaliteit, waaronder het gebruik van Super UD- en asferische lenselementen om afwijkingen sterk te onderdrukken.

L-series quality

Groothoeklens met 15x optische zoom

De krachtige 4K-lens legt maximale details van je onderwerpen vast en biedt uitstekende flexibiliteit met een grote brandpuntsafstand van 25,5 mm en 15x optische zoom. Bij opnamen in HD kun je 30x Advanced Zoom selecteren.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Professionele bediening met drie

onafhankelijke Lens Control Rings

De XF705 is uitgerust met drie onafhankelijke, ruim uit elkaar geplaatste ringen voor nauwkeurige controle van scherpstelling, zoom (met een 90 graden mechanische stop van groothoek tot telefoto) en iris.

Professional operation with three independent lens rings

Supersoepele beeldstabilisatie

Het beeldstabilisatiesysteem van Canon met zowel optische als dynamische opties levert een effectieve 5-assige beeldstabilisatie, die de gebruiker zelfvertrouwen geeft tijdens het filmen onderweg of bij het maken van handheld opnamen.

Super-smooth Image Stabilisation

Prachtige lichte delen met een iris met 9 lamellen

Afbeeldingen van een iris met 6 en 9 lamellen is beschikbaar voor opname; mogelijk moeten deze afbeelding gemaakt worden en deze zal gedeeld worden voor de definitieve publicatie.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Groothoek- en telefoto-adapters

De optische mogelijkheden van de lens kunnen verder worden uitgebreid door toevoeging van de optionele groothoekconverter WA-U58 voor een vergroting van 0,8x, of de optionele teleconverter TL-U58 voor een vergroting van 1,5x.

Wide 15x optical zoom

Gerelateerde producten