Accurate and reliable autofocus

XF705

Nauwkeurige en betrouwbare automatische scherpstelling

Dual Pixel CMOS AF - hoe het werkt

Dual Pixel CMOS AF is fasedetectie AF-technologie op basis van een sensor. Deze technologie is ontworpen om vloeiende, hoogwaardige scherpstelling te leveren en snelle autofocus te bereiken. Deze unieke Canon-technologie gebruikt twee fotodiodes per pixel voor autofocus en combineert ze voor het maken van video-opnamen. Dit zorgt voor een nauwkeurige scherpstelling, zelfs bij bewegende onderwerpen, wat onmisbaar is voor het maken van opnamen in 4K UHD en zorgt voor efficiënter single-user gebruik.

Dual Pixel CMOS AF - How it works

Touchscreenbediening en volgen van bewegende onderwerpen

Met het 4-inch touchscreen van de XF705 kun je horizontaal en verticaal scherpstelpunten selecteren in 80% van het beeldgebied. Een geselecteerd object wordt gevolgd als het beweegt binnen het frame.

Touchscreen control and object tracking

Gezichtsdetectie en -tracking

Gezichtsdetectie AF kan een gezicht in het frame volgen en scherp in beeld houden.

Face Detection and tracking

Dual Pixel Focus-gids

Een grafische gids voor afwijkende scherptediepte - de rechthoek wordt groen wanneer het onderwerp scherp is, waardoor je volledige controle hebt over handmatige scherpstelling of een cruciale scherpstelling kunt behouden.

Dual Pixel Focus Guide

Autofocus instellen

Een menufunctie voor afstemming van de automatische scherpstelling, waarmee de gebruiker de snelheid en gevoeligheid van de autofocus met grotere flexibiliteit en controle kan definiëren.

Gerelateerde producten