PIXMA-kwaliteit en -snelheid

PIXMA-logo-and-emblem.pngCanon's PIXMA-serie is ontwikkeld met als doel de hoogste printkwaliteit. De combinatie van unieke printtechnologie met inktcartridges en papier van Canon staat garant voor prints met een uitzonderlijke fotolabkwaliteit.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE.png

FINE-technologie

Ervaar foto's met superieure details

FINE is Canon's unieke printkoptechnologie die de kern vormt van elke PIXMA-printer. Deze technologie maakt het mogelijk foto's snel en met ongelooflijke details te printen. De uiterst nauwkeurige plaatsing van inkt wordt bereikt met behulp van een groot aantal dicht bij elkaar geplaatste microscopische spuitmondjes die zijn gemaakt met een fotolithografieproces.

hybrid-ink-system.png

Hybride inktsysteem

Scherpe tekst en levendige foto's in kleur

Veel PICXMA-printers gebruiken dye-kleureninkt en zwarte pigmentinkt voor superieure kleurenreproductie in grafisch materiaal en scherpe tekst in documenten. Dye-inkt wordt gebruikt voor fotoprints met een uitzonderlijke kwaliteit en levendige kleuren, terwijl zwarte pigmentinkt kleine letters en dunne lijnen scherp en helder print.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

6-inks.png

Foto-inkt

Print thuis hoogwaardige foto's die lang mooi blijven

Je herinneringen blijven een leven lang mooi. Een combinatie van originele Canon-inkt en Canon-fotopapier maximaliseert de superieure printeigenschappen van de FINE-printkoptechnologie waardoor foto's levendiger en mooier zijn en langer bestand zijn tegen kleurvervaging.

CL100plus.png

Met ChromaLife100+ inkten krijgt kleurenreproductie meer inhoud en wordt zwart zwarter met levendigere foto's als resultaat. Prints kunnen in een album tot wel 200 jaar mooi blijven, achter glas blijven ze ongeveer 40 jaar mooi (bestand tegen licht) en zonder glas ongeveer 10 jaar (bestand tegen gassen).

CL100.png

Als je ChromaLife100-inkten gebruikt, zullen je foto's minder snel hun kleuren verliezen. Prints op PP-201 kunnen in een fotoalbum tot wel 100 jaar mooi blijven

LUCIA.png

De professionele LUCIA-pigmentinkten bieden een nauwkeurige kleurweergave en verbeterde levensduur van prints. Prints kunnen in een album tot wel 200 jaar mooi blijven. Achter glas ongeveer 80 jaar (bestand tegen licht) en zonder glas ongeveer 50 jaar (bestand tegen gassen).

print-speed-banner2.png

ISO-ipm.png

Printsnelheden

Werkelijke printsnelheden vergelijken

De FINE-technologie maakt een hoge printsnelheid voor foto's en documenten mogelijk. Canon gebruikt de nieuwste ISO-normen (International Standards) voor het meten van print- en kopieersnelheden. Op die manier kun je vertrouwen op de prestaties van je Canon-printer of All-in-One.

De duurzaamheid van foto's is een schatting op basis van tests.

De duurzaamheid van ChromaLife100 verwijst naar CL-541- en CL-441-inkten en PP-201-papier

De duurzaamheid van ChromaLife100+ verwijst naar CLI-551- en CLI-451-inkten en PT-101-papier

De duurzaamheid van LUCIA verwijst naar PGI-72-inkten en SG-201- en LU-101-papier

PIXMA iP100-inkten ondersteunen ChromaLife100 zonder lucht- en gasvastheid.