PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Eenvoudige
connectiviteit

Met PIXMA-printers kun je gemakkelijk wireless verbinden en printen met meerdere apparaten.

De slimme manier om te printen en te scannen

Ontdek hoe gemakkelijk het is om wireless te printen en te scannen met behulp van je iOS- of Android-smartphone of -tablet en de gratis Canon PRINT-app.

Downloaden van de App Store
Downloaden van Google play

Ontdek hoe snel je je printen kunt instellen

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Met de Canon PRINT-app kun je in een mum van tijd tot wel 10 printers instellen en registreren — en ze moeiteloos delen met meerdere gebruikers.

Video bekijken

Ontdek hoe makkelijk je een smartphone of tablet kunt verbinden om te printen

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Dankzij de eenvoudige wireless connectiviteit kan iedereen met een PIXMA-printer documenten en foto's vanaf een smartphone of tablet printen.

Video bekijken

Bekijk hier hoe je onderweg een PDF kunt maken van je screenshot

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Met de nieuwe Smartphone Capture and Copy-functie in de Canon PRINT-app kun je moeiteloos documenten scannen met de camera van je smartphone.

Video bekijken

Je printer registreren en verbinden via Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

Met PIXMA-printers met Bluetooth®-technologie kun je in een mum van tijd je smartphone of tablet verbinden met behulp van de Canon PRINT-app.

Video bekijken

Ontdek hoe snel wireless scannen werkt

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

Met de Canon PRINT-app is scannen vanaf je PIXMA naar je smartphone of tablet of cloudservices** heel eenvoudig. Gewoon verbinding maken, selecteren en scannen.

Video bekijken

Ontdek hoe je kunt printen vanuit populaire apps

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Print je favoriete verhalen van sociale media, zoals Instagram of Facebook, rechtstreeks vanaf het printerscherm met PIXMA Cloud Link.

Video bekijken

Eenvoudig printen en scannen vanuit de cloud

Ervaar de vrijheid van het printen vanuit en naar populaire cloudservices** — rechtstreeks vanaf de printer of je smartphone of tablet via de Canon PRINT-app zonder dat je een pc nodig hebt.

Direct slim printen

Je kunt direct wireless printen vanaf je smartphone of tablet — zonder een app te downloaden — dankzij de ondersteuning voor Apple AirPrint en Mopria voor Android en Windows 10 Mobile.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Foto's delen met iets extra's

De Message in Print-app van Canon biedt een creatieve manier om foto's met gepersonaliseerde verrassingsberichten te delen. Verwerk onzichtbare informatie of gegevens, zoals video's, muziek of tekst in het geprinte bericht.

Downloaden van de App Store
Downloaden van Google play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Support

*Uitgerust met Bluetooth®-technologie (printen en scannen met Bluetooth is alleen beschikbaar op Android-apparaten). De functies die beschikbaar zijn voor Bluetooth® en de Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app werken mogelijk niet op alle Android-smartphones. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren.

**Scannen naar de cloud is uitsluitend beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt.

***Internetverbinding en Message In Print-app vereist, gratis verkrijgbaar in de App Store vanaf medio oktober 2017. Compatibel met de iPhone 6 of nieuwere apparaten met iOS 9.0 of nieuwer. Je apparaat moet zijn aangesloten op een actief netwerk met wireless verbindingsmogelijkheden. De originele inhoud moet zijn gemaakt met de Message In Print-app/service, en vervolgens zijn geprint met een compatibele Canon-printer die is uitgebracht in augustus 2009 of later. De ontvanger moet de bewerkte afbeelding openen met de compatibele Message In Print-app op een compatibele smartphone of tablet. Alleen de papierformaten 10 x 15 cm en vierkant papier van 13 x 13 cm en de mediasoorten Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster en Photo Paper Matte zijn compatibel. Enkele uitzonderingen kunnen voorkomen.