PIXMA-efficiëntie

Dankzij de innovatieve PIXMA-technologie is het gebruik van de printer eenvoudiger en efficiënter dan ooit. De nieuwste serie beschikt over economische functies zoals automatisch inschakelen en dubbelzijdig printen waarmee je papier en energie bespaart. PIXMA biedt optimaal gemak met minder afval.

Auto Power On

Eenvoudig printen en energiebesparing

Voor printen via Wi-Fi schakelt de Auto Power On-functie de printer automatisch in zodra je begint te printen. Dankzij de Auto Power Off-functie kunnen printers die zijn aangesloten via USB zichzelf automatisch uitschakelen wanneer ze gedurende een bepaalde ingestelde tijd niet worden gebruikt.

Quiet Mode

Onderdruk printlawaai

Quiet Mode verlaagt automatisch de printsnelheid om het geluidsniveau aanmerkelijk te verlagen, zodat je thuis nagenoeg stil kunt printen. Je kunt deze optie instellen vanaf je computer of rechtstreeks op het scherm van de printer, en aanpassen om de hele dag ingeschakeld te blijven, of alleen op bepaalde tijden.

Dubbelzijdig printen

Bespaar papier met auto duplex

De meeste PIXMA-printers en All-in-Ones beschikken over Automatisch dubbelzijdig printen, waarmee ze documenten automatisch dubbelzijdig kunnen printen en een professionele uitstraling kunnen geven. Het vermindert ook het papierverbruik en is milieuvriendelijk.