PIXMA-efficiëntie

Dankzij de innovatieve PIXMA-technologie is het gebruik van de printer eenvoudiger en efficiënter dan ooit. De nieuwste serie beschikt over economische functies zoals automatisch inschakelen en dubbelzijdig printen waarmee je papier en energie bespaart. PIXMA biedt optimaal gemak met minder afval.

[IMAGE] Efficiency-banner

[IMAGE] Auto-Power-on-logo

Auto Power On

Eenvoudig printen en energiebesparing

Voor printen via Wi-Fi schakelt de Auto Power On-functie de printer automatisch in zodra je begint te printen. Dankzij de Auto Power Off-functie kunnen printers die zijn aangesloten via USB zichzelf automatisch uitschakelen wanneer ze gedurende een bepaalde ingestelde tijd niet worden gebruikt.

[IMAGE] Quiet-mode-logo

Quiet Mode

Onderdruk printlawaai

Quiet Mode verlaagt automatisch de printsnelheid om het geluidsniveau aanmerkelijk te verlagen, zodat je thuis nagenoeg stil kunt printen. Je kunt deze optie instellen vanaf je computer of rechtstreeks op het scherm van de printer, en aanpassen om de hele dag ingeschakeld te blijven, of alleen op bepaalde tijden.

[IMAGE] Auto-2-sided-Print

Dubbelzijdig printen

Bespaar papier met auto duplex

[IMAGE] 2-sided-Print

De meeste PIXMA-printers en All-in-Ones beschikken over Automatisch dubbelzijdig printen, waarmee ze documenten automatisch dubbelzijdig kunnen printen en een professionele uitstraling kunnen geven. Het vermindert ook het papierverbruik en is milieuvriendelijk.


2 op 1 printen

Bespaar papier en inkt

Tijdens het printen van een draftversie van een document kan je 2 op 1 printen gebruiken. Met deze optie worden er twee pagina's van het document geprint op één vel papier en bespaar je papier en inkt. De optie om meerdere pagina's op één vel te printen is beschikbaar op alle PIXMA-printers.

Bespaar geld met XL-inkten

Bespaar geld op originele Canon-inkt met deze optionele XL-cartridges met hoge capaciteit en print meer voor minder. Bespaar geld met Twin Packs en Multipacks - deze handige packs zijn heel voordelig.

PIXMA XL-inkten

Inktverbruik

Of je nu een vervangende inktcartridge of een gloednieuwe printer koopt, het aantal pagina's dat je met een enkele inktcartridge kunt printen - ook wel inktverbruik genoemd - is een belangrijke overweging.

Meer informatie over inktverbruik

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Maak de webprints die je wilt

Easy-WebPrint EX is een plug-in voor Microsoft Internet Explorer waarmee je eenvoudig belangrijke gedeelten van websites selecteert en kopieert. Vervolgens plak je ze in één document, dat je daarna kunt printen.

[IMAGE] Recycling-logo

Cartridge Recycling

Canon-recycleprogramma

Canon werkt in bepaalde landen met inkjet-recycleprogramma's. Bijna 100% van oude cartridges wordt gerecycled tot nieuwe cartridges of tot andere producten, met als gevolg dat er niets van een oude cartridge naar de stort gaat.

Ontdek meer

Kijk in de productspecificatie of bepaalde functies beschikbaar zijn en of bepaalde software compatibel is.