FINE cartridges

PIXMA-INKT

PIXMA FINE-CARTRIDGES

Een PIXMA FINE-inkjetcartridge is gebruiksvriendelijk en biedt superieure kwaliteit zonder problemen. Zo maak je hoogwaardige prints en documenten met optimale efficiëntie.

Waarom FINE-inktcartridges?

Een Canon PIXMA FINE-inkjetcartridge bevat het volledige kleurengamma dat nodig is om prints en documenten van verbluffende kwaliteit te produceren. De inkt en printkop zijn gecombineerd in één handige eenheid die eenvoudig in enkele seconden kan worden vervangen. Het FINE-cartridgesysteem biedt ook hoge printsnelheden voor wanneer elke seconde telt.

Canon Camera

Eenvoudig te plaatsen, eenvoudig te vervangen

Het Canon FINE-inktsysteem is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Afhankelijk van de printer hoeven er slechts één of twee eenheden te worden vervangen. Dit betekent dat er minder tijd aan onderhoud en meer tijd aan printen kan worden besteed. De inkttank zelf kan met één klik worden vergrendeld. Er klinkt een pieptoon of klik als de inkttank vastzit. Aan de slag!

Superieure kwaliteit en duurzaamheid, ongeacht de taak

Het FINE-inktsysteem is voorzien van pigment- en dye-inkten die gebruikmaken van Canon's ChromaLife 100-technologie. Dit betekent dat de prints gegarandeerd tot wel 100 jaar mooi blijven. Het FINE-systeem is ook een geweldige allrounder voor printen. Het is zelfs niet alleen perfect voor het printen van foto's, maar ook voor wenskaarten, T-shirts en andere kunstwerken.

Canon Camera

Inkt per modelserie

Hulp nodig bij het kiezen van inktcartridges?

Ontdek de juiste inkttoner of het juiste papier voor je Canon-printer.