De beste reiscamera's voor jou

Of je nu een korte stedentrip maakt of op safari gaat, Canon heeft altijd de reiscamera die het best bij je past. Canon's reiscamera's zijn compact en licht. Ze beschikken over talloze kenmerken die je in staat stellen al je vakantie- en reisherinneringen in beelden van uitzonderlijke kwaliteit vast te leggen en met anderen te delen. Kenmerken zoals krachtige zoomobjectieven die je dichter bij de meest indrukwekkende bezienswaardigheden brengen, GPS waardoor je later precies weet waar elke opname is gemaakt en Wi-Fi zodat je later als je thuis bent je avonturen met anderen kunt delen.

Op safari

Als je op safari bent, heb je behoefte aan een reiscamera met een krachtig zoomobjectief, zodat je vanaf een veilige afstand dieren kunt fotograferen, zonder dat er een detail verloren gaat. Canon's ultrazoom bridgecamera's zijn voorzien van een krachtige optische zoom, plus Intelligent IS waardoor je opnamen altijd scherp en je movies stabiel zijn. Bovendien zijn deze camera's ideaal om echt alles mee vast te leggen, van adembenemende panoramalandschappen met een groothoekobjectief tot telefoto-opname van dieren in het wild.

Stedentrips

Leg de ware essentie van een stad vast: de architectuur, het leven op straat, en in bars en cafés, met Canon's high end compactcamera's. Je hebt expertkwaliteit op zak en maakt er in alle lichtomstandigheden prachtige opnamen mee. Dit alles dankzij kenmerken als HS System, objectieven met een groot diafragma, en door volledige creatieve controle. Bovendien bevatten de camera's Wi-Fi zodat je ook onderweg je opnamen eenvoudig met anderen kunt delen.

Familievakanties

Wat je bestemming ook is, als je met je gezin op vakantie bent, heb je behoefte aan een camera zonder toeters en bellen, een camera die door iedereen kan worden gebruikt en die veelzijdig genoeg is om er elke ervaring mee vast te leggen, van actiefoto's van de kinderen en groepsfoto's tot verbazingwekkende landschappen en fantastische zonsondergangen. Canon's gemakkelijk mee te nemen Superzoom compactcamera 's halen elke bezienswaardigheid dichterbij en beschikken over kenmerken als Intelligent IS en Smart Auto, zodat het hele gezin moeiteloos elke dierbare herinnering in haarscherp detail kan vastleggen.

De wereld ontdekken

Als je tijdens je wereldreis nieuwe plekken en culturen ontdekt, heb je een lichte, compacte reiscamera nodig die over de flexibiliteit beschikt om elk onvergetelijk moment met verbazingwekkende kwaliteit te kunnen vastleggen. Canon's Superzoom compactcamera 's bevatten krachtige optica in een kleine, lichte body. Ze beschikken bovendien over GPS-tracking en Wi-Fi zodat je eenvoudig opnamen met vrienden en familie thuis kunt delen. Kortom: ideaal om mee te nemen op verre reizen.

Sociale uitjes en speciale gelegenheden

Maak moeiteloos fantastische opnamen met de stijlvolle compacte IXUS, op momenten dat je ergens nieuwe contacten legt of oude aanhaalt, of als je iets te vieren hebt met vrienden of familie. Hij is niet alleen gemakkelijk mee te nemen en zeer gebruiksvriendelijk, je behaalt er in elke situatie fantastische resultaten mee. Gebruik één van de Canon-camera's die is uitgerust is met Wi-Fi en je kunt al die speciale gelegenheden via je smartphone met anderen delen.

Actievakanties en avontuurlijke reizen

Deze robuuste Canon-camera is bestand tegen water, vrieskou en is schokbestendig. Bovendien beschikt hij over GPS die bijhoudt waar de opname is gemaakt. Dat maakt hem perfect voor het vastleggen van outdoor-avonturen, zoals snorkelen, duiken, skiën of het beklimmen van bergen. Hij kan ook tegen zand en spatwater, waardoor deze camera ideaal is voor op het strand of bij het zwembad. Je kunt je Canon-camera echter ook waterdicht maken door een compatibele onderwaterbehuizing te gebruiken.

Technologie voor op reis

Optica en IS

Canon-optica en Intelligent IS

Of je nu volledig gebruik maakt van de zoom of vanuit de hand filmt bij weinig licht, je kunt altijd rekenen op scherpe, heldere resultaten. Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van Canon's kwalitatief hoogstaande optica en Intelligent IS, waarmee bewegingsonscherpte automatisch wordt gedetecteerd.

HS System

HS System

HS System levert in elke situatie uitstekende resultaten en komt het meest tot zijn recht als het gaat om het maken van opnamen bij weinig licht. Daardoor is het gemakkelijk om de sfeer op het strand bij zonsondergang, de sfeer van diners bij kaarslicht of 's avonds van straten, losjes vanuit de hand vast te leggen.

GPS

GPS

Doordat Canon's compactcamera's beschikken over een speciale GPS-functie of gebruikmaken van GPS via het mobiele netwerk, wordt elk foto- of movie-bestand voorzien van locatiegegevens, zodat je altijd precies weet waar de opname is gemaakt.

Wi-Fi

Wi-Fi

Camera's met Wi-Fi kunnen naadloos worden verbonden met smartphones en tablets, zodat je snel en eenvoudig je vakantiefoto's via het Wi-Fi netwerk van je hotel aan vrienden en familie kunt laten zien.

HD-movies

HD-movies

Neem prachtige vloeiende movies op in HD of Full HD of kies een camera met 60p voor de allerbeste kwaliteit.

Smart Auto

Smart Auto

Smart Auto is de ultieme modus voor automatische opnamen, omdat er gebruik wordt gemaakt van diverse intelligentie technologieën die je in staat stellen moeiteloos foto's en movies van verbazingwekkende kwaliteit te maken.

Reisaccessoires

Reserve-accu

Door de meegeleverde extra accu beschik je altijd over voldoende vermogen om te blijven opnemen.

Onderwaterbehuizingen

De onderwaterbehuizing maakt onderwateropnamen tot een diepte van 40 meter mogelijk, en is zo ontworpen dat je altijd gemakkelijk toegang hebt tot alle bedieningselementen terwijl je camera tegen zand, sneeuw en kinderhandjes wordt beschermd.

Reistassen

De reistas heeft meerdere vakken, zodat er plek is voor je camera, accessoires en reisdocumenten. Bovendien is hij uitgerust met een veelzijdige draagriem met meerdere bevestigingspunten. Ook zijn er voor elk type camera passende zachte camerahoezen verkrijgbaar.