FIRMWARE-UPDATE

Nieuwste firmware voor de PowerShot G7 X Mark III

Ontdek hoe de nieuwste firmware nieuwe functies toevoegt voor je videobeelden en meerdere verbeteringen heeft om video's en vlogs te maken.
DE FIRMWARE DOWNLOADEN

Een nieuwe videomodus en grotere gebruiksvriendelijkheid

Na nuttige feedback van betrokken klanten die de PowerShot G7 X Mark III al gebruiken voor het opnemen van hun videocontent op sociale media, is er nu een nieuwe opnamemodus voor videoblogs beschikbaar via een firmware-update.


De modus Video Blog Recording (Videoblogs opnemen) is een volledig automatische video-instelling om je werk op camera vast te leggen. Houd de G7 X Mark III op armlengte en hij zal natuurlijk en soepel op je bewegingen reageren, zodat je je verhaal duidelijk en met precies de juiste nadruk op jou en je omgeving kunt vertellen.


In deze modus stelt Face AF (Gezichts-AF) snel en nauwkeurig scherp op je gezicht. En wanneer de invalshoek verandert naar een nieuw onderwerp in de opname, wordt de automatische scherpstelling snel en responsief aangepast. Belichtingsaanpassingen zijn ook snel, vloeiend en natuurlijk. Reisvloggers vinden dit vooral handig wanneer ze in de camera spreken en vervolgens het omliggende landschap in beeld brengen. De scherpte en belichting van je gezicht en de omgeving worden snel aangepast om de beelden scherp en de kleuren natuurlijk en levendig te houden.

Zebra-display

Het zebra-display is een handige functie die in veel professionele videocamera's zit. Het is een grafische overlay om belichtingsvariaties weer te geven. Dit wordt meestal gebruikt om te waarschuwen voor mogelijke overbelichting in een scène, zodat je aanpassingen kunt maken om kwaliteitsbeelden te behouden.

Hoogte-breedtemarkering voor video's

Als je video's wilt kadreren voor de verschillende sociale mediaplatforms, schakel je de hoogte-breedtemarkering voor video's in. Je ziet dan een aantal kaders die overeenkomen met 16:9, 5:4 of zelfs 2,39:1.

Verbeterde opname-indicatie

Naast een rode stip en een 'rec'-indicator kun je nu een verbeterde opname-indicatie kiezen wanneer je video-opnamen maakt met de PowerShot G7 X Mark III. Er verschijnt een duidelijk zichtbaar rood kader op het scherm om je te helpen tijdens de opname. Uiteraard verschijnt dit rode kader niet op de uiteindelijke beelden.

Weergave waterpas in modus Face tracking (Gezicht volgen)

Het is nu mogelijk om tijdens opnames met de modus Face Tracking (Gezicht volgen) de elektronische waterpas op het scherm weer te geven, waarmee de beschikbare informatie tijdens het opnemen verbetert.

Deze firmware-update is nu beschikbaar.

Naast de uitzonderlijke beeldkwaliteit en krachtige Image Stabilizer van de PowerShot G7 X Mark III kun je dankzij deze firmware-update profiteren van geweldige nieuwe functies voor video's.

IK KON NIET GELOVEN HOE GROOT HET VERSCHIL IN KWALITEIT WAS TOEN IK DE CAMERA INSTELDE VOOR MIJN ONLINE LESSEN

Gerelateerde artikelen

 • FOODFOTOGRAFIE

  Een recept voor succes: maak kennis met de Canon EOS M50 Mark II

  De autodidactische bakker en socialmediaster Matt Adlard krijgt een voorproefje van de EOS M50 Mark II.

 • VLOGGEN

  Zo word je een vlogger

  Ga aan de slag en produceer hoogwaardige vlogs met onze tips & tricks voor beginnende vloggers

 • CREATIEF PRINTEN

  Print en maak een moodboard

  Breng je creatieve projecten naar een hoger niveau en ontdek hoe je een moodboard maakt.

 • VLOGGEN

  Creatief vloggen met de PowerShot G7 X Mark III

  YouTube-ster MikeVisuals laat zien hoe hij fascinerende vlogs maakt met de compacte Canon PowerShot G7 X Mark III en deelt zijn beste vlogtips.