MEER CONNECTED

Een super-connected camera

EOS-kwaliteit en het gemak van een smartphone – een perfecte combinatie voor iedereen die graag content voor sociale media maakt, onderweg bewerkt of de camera op afstand wil bedienen. Of je nu een blogger of influencer bent of gewoon foto's wilt delen met vrienden en familie: het was nog nooit zo eenvoudig om je creativiteit online te zetten.
Canon EOS R10 - Voordeel - Meer verbonden

Het delen van afbeeldingen wordt eenvoudig

De Canon Camera Connect-app is snel en eenvoudig te gebruiken, zodat je kunt blijven werken aan je belangrijke creatieve activiteiten. Zodra je smartphone is gekoppeld, behoudt je EOS R10 een 'always-on' Bluetooth®-verbinding voor laag energieverbruik, zodat 2,4 GHz Wi-Fi® snel en naadloos kan worden geactiveerd wanneer je foto's wilt overzetten. Dit kan automatisch gebeuren terwijl je opnamen maakt1, of later wanneer je door de geheugenkaart van je camera bladert en foto's selecteert terwijl je onderweg bent.

Nadat je foto's naar je telefoon hebt overgezet, kun je ze bewerken met je favoriete apps (zoals Canon DPP Express voor iOS2), uploaden naar sociale media of verzenden naar vrienden en familie via een berichtenapp. Dit is een geweldige optie als je op reis bent en je avonturen wilt delen met vrienden en familie thuis of met je volgers online.

Als je opnamen maakt voor sociale media, probeer dan eens de verticale video-ondersteuning van de EOS R10, waarmee je beeldmateriaal in portretstand kunt vastleggen dat geschikt is voor verhalen, reels en smartphoneschermen.

Canon-connectiviteit - Camera Connect-app

Jouw content, jouw cloud

Op de gateway image.canon kun je foto's en filmpjes uploaden naar online cloudopslag, direct vanaf de camera met het ingebouwde Wi-Fi® of met behulp van een gekoppelde smartphone, zonder dat je hiervoor een computer nodig hebt. Vanaf deze locatie kan je content worden verplaatst naar langdurige opslag (je krijgt standaard 10 GB) of een ander cloudopslagplatform, zoals Adobe Creative Cloud of Google Drive3. Je bestanden kunnen ook automatisch worden gedownload naar je pc of Mac-computer, zodat je content al klaarstaat om te worden bewerkt zodra je aan je bureau gaat zitten.

Jouw content, jouw cloud

Live gaan in 3, 2, 1...

Vloggers en contentcreators kunnen de EOS R10 gebruiken om professionele video's rechtstreeks naar hun volgers te streamen op YouTube4. De beeld- en geluidskwaliteit zijn uitstekend en zijn precies wat je nodig hebt om je kanaal naar een hoger niveau te tillen en meer kijkers te krijgen.

Canon EOS R10 - Vloggen

Sluit de camera simpelweg aan op een Wi-Fi®-netwerk5 om direct te streamen naar je YouTube-kanaal, zonder dat je een computer nodig hebt. Een variangle scherm klapt uit de body van de camera en kan naar je toe worden gedraaid, ideaal voor selfies.

 1. Automatische beeldoverdracht bij het opstarten van de camera wordt ondersteund wanneer automatisch verzenden is ingeschakeld. Automatisch uploaden vindt niet plaats na elke afzonderlijke opname, maar wanneer de camera wordt uitgeschakeld en weer ingeschakeld.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone en Lightning zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. tvOS is een handelsmerk van Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Foto's, Google One en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC
  Adobe en Creative Cloud zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en andere landen
 4. De livestreamservice van de camera ondersteunt alleen livestreams op YouTube. Voordat je de livestreamservice kunt gebruiken, moet je je registreren op image.canon. Ga naar YouTube voor de nieuwste vereisten. Livestreamen op YouTube kan zonder kennisgeving worden gewijzigd, gestopt of beëindigd. Canon is niet verantwoordelijk voor services die door derden worden geleverd, inclusief livedistributie op YouTube.
 5. Gebruik van Wi-Fi® is in bepaalde landen of regio's mogelijk beperkt.

Gerelateerde artikelen

 • BENEFIT

  Ervaar een nieuw type autofocus

  Canon heeft gebruikgemaakt van deep-learning AI-technologie en duizenden echte beelden om de Canon EOS R10 mensen, dieren en voertuigen te leren herkennen, zodat ze scherp en nauwkeurig scherpgesteld blijven terwijl ze zich door het frame bewegen.

 • BENEFIT

  Vluchtige momenten vastleggen

  Het leven gaat snel voorbij, dus je hebt een camera nodig met veel snelheid om die onherhaalbare momenten vast te leggen

 • BENEFIT

  Zien. Vastleggen.

  Of je nu overstapt van een smartphone of een spiegelreflexcamera, met de Canon EOS R10 kun je snel aan de slag en op nieuwe creatieve manieren fotograferen.

 • BENEFIT

  Het is jouw verhaal, vertel het op jouw manier

  Maak geweldige video's met dezelfde camera die je gebruikt om prachtige foto's te maken. De EOS R10 is een zeer capabele contentcreator waarmee je jouw verhaal kunt vertellen, met foto's of bewegende beelden.

 • NIEUWSBRIEF

  Laat je inspireren, meld je nu aan

  Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor evenementen.