BLIK OP HYBRIDE WERKEN: DE IMPACT OP MEDEWERKERS EN IT-TEAMS

Hoe denken medewerkers en IT-afdelingen over hybride werken?

Ontdek hoe 3008 IT-besluitvormers en eindgebruikers uit zeven Europese markten denken over werken op afstand, cloudgebruik, cyberbeveiliging en meer. Lees de Blik op hybride werken: de impact op medewerkers en IT-teams voor de laatste statistieken en analyses om uw besluitvorming voor de toekomstige digitale werkplek vorm te geven.
LEES HET RAPPORT NU

OVERZICHT

Succes in een hybride wereld: Make It Happen

Om hybride activiteiten effectief te maken, moeten organisaties veel factoren in overweging nemen met betrekking tot hun mensen en processen - van beveiliging, productiviteit, samenwerking en klantervaring tot nieuwe prioriteiten op het gebied van duurzaamheid en medewerkers ervaring.

Ontdek in de onderstaande secties hoe u kunt bijblijven in de grootste versnelling van organisatorische veranderingen die de wereld ooit heeft gekend.

Grip krijgen op hybride werken: welke vragen moet u stellen?

De digitale transformatie die we nu meemaken, betekent dat er geen weg terug is naar hoe het ooit was en dat de behoefte aan digitaal gedreven verandering alleen maar zal toenemen. Lees het artikel Hybride organisaties van nu: negen vragen om u te helpen door de nieuwe werkwereld te navigeren om de plek van uw organisatie in de toekomst te waarborgen met betrokken en productieve medewerkers.
Lees verder
Office professional getting a handle on hybrid working.

Hybride werk en beveiliging: weet u hoe u de belangrijkste uitdagingen het hoofd kunt bieden?

Hybride werken heeft de manier waarop informatie door organisaties stroomt drastisch veranderd. Maar de flexibiliteit die veel medewerkers koesteren heeft geleid tot problemen met cyberbeveiliging en compliancy voor de IT-afdeling. Lees meer in het security e-book Hybride organisaties van nu: informatiebeveiliging in de hybride werkomgeving om meer te weten te komen over hoe u nieuwe bedreigingen voor uw organisatie kunt aanpakken.
Lees verder
Hybrid work meets security

Gerelateerde artikelen

Blik op hybride werken: de impact op medewerkers en IT-teams

Ons nieuwste en meest uitgebreide rapport over de impact van hybride werken in Europa, vanuit het perspectief van 1791 eindgebruikers en 1217 IT-besluitvormers. Krijg kwalitatieve en kwantitatieve inzichten en analyses om uw organisatie toekomstbestendig te maken.
LEES HET RAPPORT (NL) NU

Ontdek meer

Ontdek hoe een samenwerking met Canon uw organisatie kan helpen, nu en in de toekomst