CASE STUDY

Website ontwikkeling voor Vakgroep Huisartsgeneeskunde Maastricht

Persona’s op jouw website zorgen ervoor dat opleidingen binnen de regio goed op de kaart worden gezet

Uitzicht over Maastricht


De medewerkers van The Creative Hub van Canon beschouw ik als externe collega’s. Door de jarenlange samenwerking kennen we elkaar goed. Zij doen een deel van ons werk, waarvoor wij niet de specifieke deskundigheid hebben. Je kan snel schakelen en alles bespreken.

Babette Doorn, Projectmanager, Vakgroep Huisartsgeneeskunde, Maastricht University

Meer dan alleen een opleiding

The Creative Hub biedt op afstand creatieve dienstverlening aan Maastricht University. Doordat we het creatieve verlengstuk zijn van de organisatie, ontstaan er korte lijnen en weet de klant ons snel te vinden. De Vakgroep en Canon hebben al jarenlang een relatie, waarbij The Creative Hub van Canon de creatieve dienstverlening in de breedte verzorgt voor de Vakgroep. Zo wordt The Creative Hub ingezet om mee te denken met de jaarlijkse campagnes om elk jaar weer nieuwe studenten te werven voor de opleidingen, zowel online als offline. Ook wordt al jarenlang het vakgroep tijdschrift ‘Op één Lijn’ verzorgt, dat 3 keer per jaar naar meer dan 2.000 adressen wordt verzonden.

De Vakgroep Huisartsgeneeskunde Maastricht is onderdeel van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht. De vakgroep behoort tot de school Care and Public Health Research Institute en is onderdeel van het Maastricht UMC+. Onder de vakgroep valt naast de opleiding huisartsgeneeskunde o.a. ook ouderengeneeskunde, onderzoek en nascholing.

Vakgroep Huisartsgeneeskunde Maastricht

Werven van nieuwe huisartsen

De Vakgroep Huisartsgeneeskunde heeft door The Creative Hub een nieuwe website laten ontwikkelen. De reden voor deze nieuwe website was om zowel de opleiding en daarmee het werven van huisartsen te stimuleren, als ook om de regio Maastricht goed op te kaart te zetten.

De nieuwe website is persoonlijk gemaakt met behulp van persona's: echte personen die gekoppeld zijn aan de opleiding. Zij vertellen vanuit hun eigen ervaringen waardoor de informatie toegankelijk en persoonlijk wordt gemaakt. Deze persona’s zijn ook daadwerkelijk te bereiken via hun sociale kanalen, wat in de praktijk ook gebeurt. Onder andere door deze nieuwe website, is de opleiding opnieuw helemaal gevuld.

De website is op maat gemaakt en er is een maandelijks contact tussen klant en The Creative Hub over mogelijke verbeteringen en statistieken. Het unieke aan het brede dienstenpakket van The Creative Hub is dat naast de creatie van de website ook alle benodigde fotografie is verzorgd.

Katerina, een van de persona’s van Vakgroep Huisartsgeneeskunde Maastricht

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Nice to meet you! Heb je vragen over onze dienstverlening of kunnen we je wellicht al direct helpen met een communicatie-uiting?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout