ARTIKEL

Print transformeren om uw digitale transformatie te vergemakkelijken

De digitale transformatie van de hybride werkplek met print

Hybride werkvormen vragen om andere printfaciliteiten

De manier waarop we werken is ingrijpend veranderd, en dat geldt ook voor wat we van onze printapparatuur verwachten. 10 jaar geleden was een printer alleen nodig om fysieke kopieën van documenten te maken. Die noodzaak bestaat nog steeds. Maar om te voldoen aan de hybride werkvormen van vandaag de dag, moet een printer een hub zijn voor zowel fysieke werkprocessen als digitale workflows. Printapparatuur wordt dus niet alleen gebruikt voor het printen van digitale bronnen, maar, ook voor het transformeren van print in digitaal publicatiemateriaal. Het betekent dat printapparatuur verbonden is met onze werkplek-apps om documenten rechtstreeks in workflows te integreren. En het betekent dat onze meest gevoelige informatie moet worden beveiligd.

Aanpassen aan een nieuw landschap

Hoewel 2020 heeft geleid tot een grote toename in werken op afstand, suggereert onderzoek dat de toekomst van werk niet binair is. 64%1 van de medewerkers geeft aan dat ze ten minste een deel van de tijd op een kantoor of een locatie buitenshuis zouden willen werken. Organisaties moeten daarom investeren in technologie die deze nieuwe werkvorm ondersteunt, een die medewerkers in staat stelt effectief op meerdere locaties te werken.

Bij Canon houden we de veranderende werkplek en de invloed daarvan op de behoeften van Canon's klanten nauwlettend in de gaten. Daarom heeft Canon een ecosysteem van technologie ontworpen, de Digital Transformation Services (DTS), die de toonaangevende hardware en software van Canon in een geïntegreerd technologisch ecosysteem combineert, dat is ontworpen om uw transformatietraject te ondersteunen. Dit aanbod combineert de toonaangevende hardware van Canon met Managed Print Services en Workspace Collaboration-oplossingen om u transparantie en controle over de gehele documentlevenscyclus te bieden.

De hardware vormt de kern van het DTS-aanbod van Canon. De apparatuur die Canon maakt zijn allang niet meer alleen maar 'printers'. Ze zijn hun traditionele rol ontgroeid om de transformatie te ondersteunen door de connectiviteit en workflow mogelijk te maken die nodig zijn voor de hybride werkomgevingen van vandaag. Voortbouwend op de bekroonde imageRUNNER ADVANCE DX-serie blijft Canon's nieuwste model, de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie, uw digitaliseringstraject ondersteunen door middel van connectiviteit.

De digitale transformatie van de hybride werkplek met print

Documenten en workflows transformeren

De imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie biedt ultramoderne scantechnologie waarmee medewerkers informatie gemakkelijker kunnen digitaliseren en eenvoudig toegankelijk kunnen maken voor iedereen die die informatie nodig heeft, zodat de bedrijfscontinuïteit ook bij personeel dat op meerdere locaties werkt, gewaarborgd blijft. De apparaten kunnen op een efficiënte manier verschillende soorten media scannen met een snelheid tot 270 ipm. Met behulp van intelligente OCR-technologie (Object Character Recognition) en machine learning1 kan de apparatuur bedrijfsdocumenten die kenmerkend zijn voor uw organisatie effectief herkennen en categoriseren, zodat ze automatische aanbevelingen voor opslagbestemmingen kunnen geven op basis van door de gebruiker ingestelde regels.

Transformatie ondersteunen betekent meer dan alleen digitalisering, het betekent ook betere ondersteunen van digitale workflows. Na implementatie kan de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie de informatie automatisch invoeren in uw workflowsoftware, zoals SAP Concur. Dat bespaart uw medewerkers kostbare tijd bij de handmatige gegevensinvoer. Bovendien weten ze zeker dat de ingevoerde gegevens nauwkeurig zijn. De apparaten van Canon bieden ook een naadloze integratie met de uniFLOW Online-software om documenten gemakkelijker dan ooit tevoren rechtstreeks naar uw cloudbestemmingen, waaronder Dropbox en OneDrive, te printen en scannen.

Evenwicht tussen toegang en beveiliging

Hoewel toegankelijkheid cruciaal is voor succesvol werken op afstand, moet deze worden afgezet tegen beveiliging van informatie. Als aangesloten apparaat moet een cloud-printer robuuste bescherming bieden om ervoor te zorgen dat hij niet kwetsbaar is voor aanvallen of onbedoelde inbreuken, waardoor informatie in de verkeerde handen terechtkomt. Hoewel bedrijven onder druk staan om zich snel aan te passen en noodzakelijke technologie zo snel mogelijk te implementeren, is het belangrijk dat snelheid nooit ten koste gaat van doucmentbeveiliging.

Canon’s technologische ecosysteem zorgt ervoor dat uw documenten beschermd zijn, waar ze zich ook in de workflow bevinden. Hoewel alle apparaten van Canon zijn ontworpen met het oog op ultieme beveiliging, zijn een aantal geavanceerde voorzieningen in nieuwe apparaten, waaronder de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie, zo ontworpen dat ze ook aan de vertrouwelijkheid van uw gegevens bijdragen. Ongeacht waar uw apparaat zich bevindt, kunnen documenten die worden geprint pas uit een beveiligde wachtrij voor printtaken worden vrijgegeven als er een identiteitskaart wordt getoond. Ondertussen kan de scantechnologie beveiligde bestandstypen, zoals financiële informatie, herkennen en automatische beveiliging toepassen, waaronder versleuteling van de gegevens die worden overgedragen. De informatie wordt vervolgens gescand naar een beveiligde bestandslocatie waar toegangsregels kunnen worden toegepast. Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat gevoelige HR-informatie door medewerkers kan worden ingezien.

Canon begrijpt dat de behoeften van haar klanten snel veranderen. Canon wil u de middelen bieden om klaar te zijn voor het nieuwe normaal. Naarmate we op meer hybride manieren gaan werken, wordt het steeds belangrijker om hardware te hebben die op deze taak is voorbereid en die de connectiviteit, beveiliging en workflowtechnologie biedt om uw teams effectief te laten werken.

Ontdek hoe de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie uw doelstellingen op het gebied van werkplektransformatie kan ondersteunen.

Gerelateerde producten en oplossingen

Ontdek meer

 • ARTIKEL

  Digitale transformatie: hoe digitale technologie het bedrijfsleven verandert

  Maak door het gebruik van digitale hulpmiddelen een nieuwe organisatorische norm.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Werp een nieuw licht op de werkplek

  Hoe we door COVID-19 anders kijken naar onze manier van werken. De moderne werkplek: mensen en technologie op de eerste plaats.

 • ARTIKEL

  Verhoog uw bedrijfsproductiviteit met Canon

  Bij Canon is men zich bewust van de uitdagingen die bedrijven vandaag de dag het hoofd moeten bieden. Daarom biedt Canon u nu een printportfolio waarmee u de productiviteit van uw organisatie kunt verhogen.

  19 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Het beveiligen van uw bedrijfskritische informatie in ongewone tijden

  De grenzen tussen kantoor en vanuit huis werken zijn vervaagd op een manier die niemand had kunnen voorspellen. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijfskritische informatie beschermd blijft?

 • Benieuwd naar de best passende oplossingen voor uw organisatie?