Artikel

Think Workspace

Werp een nieuw licht op de werkplek en wat dit betekent voor uw organisatie

Download Think Workspace

Dit is hét moment om een nieuw licht te werpen op de werkplek van de toekomst

Technologie heeft ons in staat gesteld om ons af te vragen of onze werkplek wel een kantoor moet zijn. Download Think Workspace om te begrijpen hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de werkplek van de toekomst.

Download Think Workspace

Canon’s guide to the workplace technology of tomorrow

Transformatie van onze manier van werken

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit? Op dit moment ondergaan we een snelle transformatie in de werkomgeving. We hebben al afscheid genomen van standaard kantooruren, bedrijfskantoren en desktopcomputers. Nu miljoenen mensen ook op afstand werken, ondergaan de bedrijfsstrategie, het bedrijfsproces en onze werkprocessen een van de grootste verschuivingen binnen deze generatie.

Organisaties bereiden zich voor op de meer flexibelere, mobiele werkplek van de toekomst, richten zich op het opzetten van digitale ecosystemen en investeren in digitale oplossingen van virtual reality tot cloud-samenwerkingstools om aan te sluiten op 'het nieuwe normaal'.

Ontdek de technologieën en trends die het werk transformeren. Download nu Think Workspace.

Ontdek samen met Canon hoe u het beste uw toekomstige werkplek vormgeeft

Aanvullende informatie

De werkplek is opnieuw gedefinieerd en organisaties moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers de juiste middelen hebben om productief te kunnen blijven werken.

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Ontdek samen met Canon hoe u het beste uw toekomstige werkplek vormgeeft

CONTACT met een specialist

-->