Canon i-SENSYS MF730 Series

Canon MF730-serie

Het ultieme apparaat voor kleine bedrijven met 12,7 cm kleurentouchscreens, toepassingenbibliotheek en snelle, probleemloze prestaties.

Nieuwe kleurenlaserprintmogelijkheden

De mobielvriendelijke kleurenprinters uit de MF730-serie zijn ontworpen voor moderne werkplekken en zijn uitgerust met gloednieuwe Canon-lasertechnologieën, eenvoudige bediening via het touchscreen zonder toetsen, Wireless Direct-connectiviteit en snel printen in kleur met hoge kwaliteit.

Datasheet

i-SENSYS MF730 Series

Een innovatief assortiment kleurenlaser multifunctionals, met intuïtieve functies, printsnelheden van 27 ppm en indrukwekkende prestaties.

Video bekijken

uniFLOW Online Express

Krijg controle over uw printbeheer en-kosten door uw Canon-apparaten te optimaliseren met een veilige cloudoplossing. Met uniFLOW Online Express-software voor de nieuwste Canon-kantoorapparaten verhoogt u uw productiviteit en haalt u het maximale uit uw investering. Registreer u online om uw bestaande apparaten te upgraden.

Brochure bekijken

Registreer u nu voor uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF732Cdw

De MF732Cdw is ontworpen om productiviteit te verhogen en biedt kleine bedrijven een complete All-in-One multifunctionele oplossing. Hoogwaardige laserprints in kleur, 12,7 cm touchscreen en snel 27 ppm printen.

Canon MF734Cdw

Deze multifunctionele kleurenlaserprinter biedt een complete oplossing voor MKB's. Handige functies zoals snel dubbelzijdig scannen met één drukgang, een 12,7 cm kleurentouchscreen en snel dubbelzijdig printen verhogen samen uw productiviteit.

Canon MF735Cx

De MF735Cx is de perfecte mix van gemak en innovatie en is ontwikkeld voor groeiende MKB's. Met de intuïtieve applicatiebibliotheek, 12,7 cm touchscreen en indrukwekkende uitvoerkwaliteit is dit de ultieme printer voor kleine bedrijven.

Consumables

Accessoires

3 jaar garantie

U kunt zich volledig op uw bedrijf richten dankzij de gemoedsrust die Canon's garantie van 3 jaar u oplevert

Lees meer

3YW

Product Awards

Spreek met een verkoop expert

Heb je een vraag of ben je op zoek naar informatie? Voer hieronder je gegevens in en een van de Canon-experts belt je terug.

Wilt u technische ondersteuning?

Hoe wilt u dat er contact met u opgenomen wordt?

Selecteer
  • Bel mij terug

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout