MARINE BINOCULARS
alt text goes here

OP HET
WATER

Robuuste, weerbestendige en waterdichte verrekijkers.

Perfect voor activiteiten op het water

Deze verrekijkers zijn ideaal voor zeilen of andere activiteiten op het water want je kunt er zelfs bij ruw water ontspannen mee kijken.

Superstabiele beelden

Geniet van superstabiele beelden vanaf een schommelende boot met de optische Image Stabilizer (IS) van Canon. Die zorgt ervoor dat verschillende bewegingen en trillingen nauwkeurig worden gecorrigeerd. Hierdoor kun je de krachtige verrekijker gewoon in de hand vasthouden en toch gemakkelijk snelbewegende onderwerpen op grote afstand volgen.

Meer informatie

A super steady view

Kom dichterbij in superieure kwaliteit

Zie alles van dichtbij met fantastische kleuren en een verbluffend contrast dankzij Canon's precisie-optiek met Porro II-prisma met weinig vervorming en Super Spectra-coating. Ideaal om onderwerpen op zee te identificeren.

Meer informatie

Get closer in superb quality

Gebouwd voor de zwaarste omstandigheden

De volledig waterbestendige (WP) verrekijkers van Canon zijn voorzien van een weerbestendige afwerking die aan de Japanse industrienormen (JIS) voldoet. Ze overleven het als ze 5 minuten op een diepte van 1 meter in water worden ondergedompeld. De weerbestendige (AW) modellen van Canon zijn spatwaterbestendig.

Meer informatie

waterproof binoculars

Aanbevolen verrekijkers voor op zee

Kies uit verschillende vergrotingen bij de weer- en waterbestendige verrekijkers van Canon

Andere activiteiten

Ontdek Canon's volledige assortiment verrekijkers en kies de verrekijker die bij je past met behulp van deze informatie.