CANON OPTICAL QUALITY
alt text goes here

CANON
OPTISCHE KWALITEIT

Verrekijkers van Canon hebben lenzen die ontworpen en gemaakt zijn met de befaamde optische technologie van Canon die voor een perfecte kijkervaring zorgt.

Superieure kwaliteit voor het beste beeld

De optica in de verrekijkers van Canon zorgen voor het beste oplossend vermogen, zelfs bij weinig licht en elke vergroting.

Beeldscherpte van rand tot rand

Geniet van een juiste en gedetailleerde weergave van je onderwerp dankzij een veldvervlakker die voor een schitterend scherp beeld van rand tot rand zorgt.

Edge to edge sharpness

Precisielenzen van Canon

De optica van de Canon-verrekijkers komen uit dezelfde stal als de unieke EF-cameraobjectieven. De 10x42L IS WP voldoet zelfs aan de normen van Canon's objectieven uit de prestigieuze L-serie. Rechte lijnen worden recht weergegeven dankzij de positieve vervormende kenmerken van de precisie-optica van Canon.

Precision Canon lenses

Een levensechte kijkervaring

Ervaar een levendig, contrastrijk beeld met nauwkeurige kleurbalans dankzij de Super Spectra-coating die reflecties en overstraling onderdrukt.

A vivid viewing experience

Prachtige kleuren

Canon's topmodellen, de18x50 IS AW, 15x50 IS AW, 10x42L IS WP, 10x32 IS, 12x32 IS en 14x32 IS, bevatten allemaal objectiefelementen van UD-glas voor uitstekende kleurkwaliteit zodat je je onderwerpen goed kunt identificeren.

Beautiful colour

Zoek jouw ideale camera

Kies de Canon-verrekijker die het beste bij je past op basis van je interesses of het producttype.