STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

STERREN
KIJKERS

Zie planeten, sterrenclusters, sterrennevels en melkwegstelsels met de weerbestendige verrekijkers met supersterke vergroting van Canon.

Meer zien in het donker

De sterrenkijkers van Canon hebben een grotere objectieflens met krachtige vergroting die in het donker meer licht binnenlaat waardoor je verder weg kunt kijken. De Image Stabilizer zorgt voor een stabiel beeld als je vanuit de hand sterren gaat kijken, maar je kunt de verrekijker ook gemakkelijk op een statief plaatsen.

Ga nog dieper de ruimte in

Canon's verrekijkers met een sterkere vergroting van 18x en 15x laten je verder de ruimte in kijken, waardoor je planeten en sterren die zich verder weg bevinden gedetailleerder kunt bekijken. De 10x42L IS WP geeft een helderder beeld voor observaties in het donker.

Binoculars stargazing

Kom dichterbij in superieure kwaliteit

Zie een enkel lichtpunten herken de onderwerpen met levensechte kleuren dankzij de precisie-optica van Canon met een Porro III-prisma-ontwerp, UD-lenselementen en Super Spectra-coating.

Canon precision optics

Gemaakt voor de zwaarste weersomstandigheden

Je kunt alle Canon-verrekijkers onder zware weersomstandigheden gebruiken dankzij hun robuuste constructie en hoogwaardige, weerbestendige afwerking die hen tegen regen en wind beschermen.

Built to withstand harsh weather

Aanbevolen sterrenkijkers

Dit zijn de Canon-modellen voor superieur sterrenkijken.

Andere activiteiten

Ontdek Canon's volledige assortiment verrekijkers en kies de verrekijker die bij je past met behulp van deze informatie.