BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

VERREKIJKERS VOOR
RACES EN
SPORTEVENEMENTEN

Kom dichter bij de actie tijdens sportevenementen, zoals paarden- of motorraces of vliegshows.

Kom comfortabel dichterbij

De compacte en handzame sportverrekijker van Canon halen alles gemakkelijk dichterbij. Een optische Image Stabilizer zorgt voor superstabiele beelden vanuit de hand, terwijl je met de wijde zichthoek gemakkelijker de lucht scant of snelbewegende onderwerpen kunt volgen.

Kom zo dichtbij als je wilt

Vergrotingen tussen 8x en 12x zijn ideaal voor sportevenementen buiten. Voor vliegshows, of andere evenementen waar je op flinke afstand van de actie staat, zijn 10x of 12x vergrotingen ideaal, terwijl 8x vergroting een prima keuze is voor evenementen binnen.

Get as close as you need

Superstabiele beelden vanuit de hand

Ontspannen kijken naar de racebaan met een superstabiel beeld vanuit de hand, dankzij de optische Image Stabilizer (IS) van Canon die diverse bewegingen en trillingen tegengaat. Dankzij het soepele pannen kun je gemakkelijk snelbewegende onderwerpen herkennen en volgen.

Super steady handheld viewing

Superieure kwaliteit van rand tot rand

Canon heeft verrekijkers voor sportevenementen waarmee je de actie scherp en gedetailleerd dichterbij haalt, dankzij de precisie-optica van Canon en de Super Spectra-lenscoating. De veldvervlakker geeft een volledig, gedetailleerd beeld en zorgt voor minder vermoeide ogen.

Canon precision optic

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Het fraaie ontwerp ligt gemakkelijk in de hand zodat je hem lang achter elkaar kunt gebruiken. Grote, rubberen oogschelpen kun je omvouwen als je een bril draagt en met de oogstandadapter kun je de lens afstemmen op je zicht. De riem en draagtas zorgen dat je verrekijker niks overkomt.

Easy comfortable operation

Aanbevolen verrekijkers voor sportevenementen

Kies uit diverse vergrotingen waarmee je de actie gemakkelijk dichterbij haalt.

Andere activiteiten

Ontdek Canon's volledige assortiment verrekijkers en kies de verrekijker die bij je past met behulp van deze informatie.

Gerelateerde producten