TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

VERREKIJKERS
KIJKERS

Reis licht met Canon's handzaamste gestabiliseerde verrekijkers.

Eenvoudig mee te nemen, handig in gebruik

De compacte verrekijkers van Canon zijn goed uitgebalanceerd, handzaam en bieden stabiliteit, helderheid en diverse vergrotingen. Je kunt ze probleemloos urenlang achter elkaar gebruiken, maar ook om onderweg even iets te spotten.

Licht reizen

Canon's lichtgewicht verrekijker, de 8x25 IS, weegt 480 gram en past gemakkelijk in een tas of zak. De grotere 10x30 IS II, 12x36 IS III en 10x32 IS wegen respectievelijk 600, 660 en 780 gram, maar hebben meer vergroting en wijder beeld dat perfect is voor safari’s.

Travel light

Uiterst stabiel beeld

Kijk ontspannen vanuit een bewegende auto of boot of tijdens het lopen. Canon's optische Image Stabilizer (IS) corrigeert veel verschillende bewegingen zodat je een superstabiel beeld en minder vermoeide ogen krijgt.

A super steady view

Ideaal voor avontuur, vakantie, toneelstukken en concerten

Een compacte verrekijker is de perfecte reisgenoot: hij is ideaal om de skyline van een stad op afstand te bekijken of om planten en dieren in de natuur te identificeren. Of gebruik hem binnen tijdens toneelvoorstellingen of concerten; zo lijkt het net alsof je op de eerste rij zit.

Compact binoculars

Kom dichterbij in superieure kwaliteit

De optische expertise van Canon zorgt voor een heldere, gedetailleerde kijkervaring. Bovendien kun je elke verrekijker aan je eigen gezichtsvermogen aanpassen. Dankzij de rubberen grip kun je modellen met sterkere vergrotingen ook gemakkelijk met handschoenen aan vasthouden.

Canon’s optical expertise

Aanbevolen verrekijkers voor op reis

Kies uit de handzaamste, gestabiliseerde verrekijkers van Canon voor de beste reiservaring.

Andere activiteiten

Ontdek Canon's volledige assortiment verrekijkers en kies de verrekijker die bij je past met behulp van deze informatie.

Gerelateerde producten