ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

COMPACTE VERREKIJKERS
VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Canon's waterdichte en weerbestendige verrekijkers zijn opgewassen tegen de zwaarste weersomstandigheden. Reis licht met de compacte modellen van Canon.

Water- en weerbestendige verrekijkers

Kies tussen de hoogwaardige, waterdichte 10x42L IS WP verrekijker, met optica uit de L-serie van Canon, en de weerbestendige 18x50 IS AW en 15x50 IS AW-modellen.

Ideaal voor buitenactiviteiten

Deze robuuste verrekijkers zijn ideaal tijdens het zeilen of vissen onder alle weersomstandigheden. Bekijk de sterren met de weerbestendige modellen met de sterkste vergroting van Canon. Voor vogelaars is de handzame 10x42L IS WP een uitstekende keuze.

Ideal for outdoor activities

Robuust genoeg voor elk avontuur

De weer- en waterbestendige modellen van Canon zijn uitgerust met een gemakkelijke greep voor natte omstandigheden en een stevige rubberen coating die bestand is tegen al je avonturen.

Rugged enough for every adventure

Uitstekende afdichting

De weerbestendige verrekijkers van Canon hebben een afwerking die voldoet aan de Japanse industrienormen (JIS4) en zijn dus spatwaterbestendig. Canon's volledige waterdichte verrekijkers (JIS7) overleven het zelfs als ze 5 minuten lang 1 meter onder water worden gehouden.

Excellent weather sealing

Compacte, handzame verrekijkers

Bij de compacte verrekijkers van Canon kun je kiezen uit diverse vergrotingen: van de 12x36 IS III tot de ultracompacte, lichte 8x25 IS.

Ideaal voor op vakantie, tijdens evenementen en sporten

De compacte en handzame verrekijkers van Canon zijn je ideale reisgenoot en passen gemakkelijk in een kleine tas. Zo heb je je verrekijker altijd bij de hand. Zo haal je tijdens sportwedstrijden of concerten alles aanzienlijk dichterbij.

Ideal for travel, events and sports

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Dankzij het gebalanceerde ontwerp is deze verrekijker comfortabel en gebruiksvriendelijk. De grote rubberen oogschelpen kun je aan je gezichtsvermogen aanpassen. Brildragers hebben een volledige zichthoek dankzij de comfortabele oogafstand.

Easy comfortable operation

Eenvoudig met de vingers te bedienen

Je kunt de grote, makkelijk toegankelijke Image Stabilizer-knop met je vingers bedienen. De scherpstelknop kun je daarnaast met zowel je linker- als je rechterhand bedienen.

Simple fingertip control

Kies je perfecte verrekijker

Ontdek de ideale verrekijker voor alle scènes die je dichterbij wilt halen.