DE REDLINE CHALLENGE

DOE MEE MET DE REDLINE CHALLENGE

De Redline Challenge is bedoeld voor ambitieuze beginnende fotografen, die hun creativiteit willen tonen en hun technische kennis willen testen. Ga de uitdaging aan die is bedacht door Lorenz Holder en maak kans op een Canon-kit ter waarde van meer dan € 14.000 plus een exclusieve fotografieopdracht onder begeleiding van Lorenz.
Canon Camera

DOE MEE MET DE REDLINE CHALLENGE

DE OPDRACHT

Word meester van het licht

Lorenz Holder nodigt je uit om de opwindende mogelijkheden te onderzoeken van fotograferen bij weinig licht. Leg de fascinerende relatie vast tussen licht en schaduw, kleur en contrast.

Canon Camera

ZO KUN JE DEELNEMEN

Voldoe aan de criteria en volg de stappen om je foto's in te dienen

Lorenz Holder en de rest van de jury beoordelen elke inzending op compositie, creativiteit en techniek. Als deze uitdaging je op het lijf is geschreven, volg je de onderstaande stappen om je foto's in te dienen.
Nu meedoen Algemene voorwaarden
 • STAP 1

  Selecteer je beste foto's

  Bekijk je foto's kritisch en selecteer alleen de foto's die het best voldoen aan de opdracht: Light in the dark.

 • STAP 2

  Controleer het bestandstype en de bestandsgrootte

  Inzendingen moeten worden ingediend met 150 DPI, en 2000 px aan de langste zijde. Zorg dat je foto's voldoen aan de vereiste specificaties voordat je ze inzendt.

 • STAP 3

  Dien je foto's in voordat de inzendtermijn verloopt

  Om mee te kunnen doen aan de uitdaging, moet je je foto's online indienen voor de deadline van 31 mei 2021.

 • STAP 4

  Aanmelden voor updates

  Volg Canon op social media of meld je aan voor de nieuwsbrief om updates over de challenge te ontvangen en te zien of je op de shortlist staat.

 • Canon Camera

  DE PRIJS

  Dit kun je winnen

  Win de Redline Challenge en je krijgt alles wat je nodig hebt om je fotografievaardigheden te blijven perfectioneren. Je ontvangt de nieuwste Canon-kit ter waarde van meer dan EUR 14.000. Bovendien krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en de grenzen van je creativiteit verder te verleggen met een ervaring die niet in geld is uit te drukken: een persoonlijke fotografieopdracht die wordt bedacht en begeleid door Canon Ambassador en internationaal vermaard fotograaf Lorenz Holder.

  Maak foto's bij weinig licht als nooit tevoren

  Wees creatief op manieren die je niet voor mogelijk had gehouden met de baanbrekende serie full-frame systeemcamera's van Canon. Het EOS R-systeem heeft geavanceerde technologie, toegang tot Canon's verzameling revolutionaire Rf-objectieven en grensverleggende mogelijkheden bij weinig licht. Het is gemaakt voor fotograferen in het donker.

 • Systeemcamera's

  Canon EOS R5

  Een nieuwe benadering van systeemcamera's. De ongeëvenaarde prestaties van de EOS R5 zullen je fotografie en filmproductie radicaal veranderen.

 • Systeemcamera's

  EOS R6

  Wat je ook vastlegt, hoe je het ook vastlegt, met de EOS R6 kun je creatief zijn op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

 • Systeemcamera's

  Canon EOS RP

  Een compacte, lichtgewicht en intuïtieve full-frame systeemcamera ontworpen voor reizen en dagelijkse fotografie.

 • Standaardlens

  RF 50mm F1.8 STM

  Een compacte, stille en lichtgewicht 50mm RF prime-lens met een groot f/1.8 diafragma, perfect om je creatieve visie vorm te geven.

 • Systeemcamera's

  EOS R

  Full-frame systeemcamera die nieuwe creatieve mogelijkheden biedt voor fotografen en filmmakers.

 • RF-lenzen

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  De ideale lens voor liefhebbers van full-frame systeemcamera's, perfect voor dagelijks gebruik. De RF 24-105mm F4-7.1 is eenvoudig in gebruik en is licht, compact en klaar om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

 • Canon Camera

  MAAK KENNIS MET DE JURY

  Zoek inspiratie in het werk van dertienvoudig Red Bull Illume-finalist Lorenz Holder

  Lorenz Holder staat bekend om zijn frisse en dramatische stijl waarmee hij fotografie tot kunst verheft, en zijn uitzonderlijke vermogen om het onverwachte zelfs in de meest uitdagende omstandigheden vast te leggen. Deze internationaal vermaarde fotograaf is de aangewezen persoon om de rol van jurylid en mentor op zich te nemen voor de Redline Challenge.

  Gerelateerde artikelen

  Kom meer te weten over Canon's community van Canon Ambassadors en inspirerende creatievelingen in deze verhalen en tutorials.
  Alle artikelen weergeven
 • Een snowboarder hoog in de lucht in mistige omstandigheden, spookachtig verlicht van achter de top van een heuvel.

  ARTIKEL

  Landschappen vol adrenaline

  Ontdek hoe Canon Ambassador en Redline Challenge-mentor Lorenz Holder landschappen en actie combineert op een opvallende, originele manier.

 • Rotspartijen in Zion National park, Utah, VS, 's nachts. Er loopt een spoor van onscherp licht over de weg en de Melkweg is erboven in de lucht te zien.

  ARTIKEL

  De donkere kant: fotografie bij weinig licht

  Valtteri Hirvonen ontwikkelde zijn techniek tijdens de donkere winters van Finland. Hier deelt hij zijn tips om opnamen te maken bij weinig licht.

 • ARTIKEL

  Actiesporten komen samen met architectuurfotografie

  Canon Ambassador Lorenz Holder vertelt hoe hij met een telezoomobjectief met snel diafragma een skateboarder in actie onder een viaduct vastlegde.

 • PROFIEL

  Lorenz Holder

  Lorenz heeft al meermaals de Red Bull Illume-award gewonnen. Hij woont in Freising, Duitsland. Hij was een semi-professionele snowboarder in zijn jeugd, maar is nu gespecialiseerd in beelden van actiesporten in combinatie met landschaps- en architectuurfotografie.

 • Canon Camera

  DE COMMUNITY

  Meng je in de discussie

  Praat mee op Canon's social media-kanalen, lees wat de community vindt van de Redline Challenge of ontdek meer tips & tricks op ons YouTube-kanaal om verder te komen met je fotografie.

  NU AANMELDEN

  Laat je inspireren, meld je nu aan

  Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.