Shutter_Stories_Podcast_2023_Generic_4x3.jpg

PODCAST

SHUTTER STORIES

Luister naar onze podcast voor inspiratie, technische discussies en professionele tips & tricks over hoe je succesvol wordt in de branche van invloedrijke fotografen, filmmakers en marktleiders van over de hele wereld.

Vind Shutter Stories op:

UITGELICHT

Uitleg: skaten in het museum

Krijg een kijkje achter de schermen van de nieuwste, spannende samenwerking van Canon met Red Bull en een paar teamleden die dit voor elkaar hebben gekregen.

Luister naar alle episodes

PODCAST

Abonneer je op Canon Shutter Stories

Een Canon-podcast over fotografie en filmmaken
Ilvy Njiokiktjien

ONZE HOST

Ilvy Njiokiktjien

Documentairefotograaf en Canon Ambassador Ilvy Njiokiktjien brengt jaren ervaring in de branche mee in het gesprek, waarin hij het debat aangaat en verhalen tot leven brengt.

Gerelateerde artikelen

Vind je dit leuk? Lees meer verhalen, krijg meer inzicht en krijg meer inspiratie van fotografen en filmmakers in onze PRO-serie.

 • Een vrouwelijke skateboarder springt over het skelet van een velociraptor in het Natural History Museum in Londen terwijl ze wordt gefilmd door een persoon rechts van haar.

  SPORT EN ACTIE

  Skatetricks filmen als nooit tevoren

  Vier professionele skateboarders, 80 camera's, één iconische locatie. Ontdek hoe met Canon-apparatuur een unieke Red Bull-film werd gemaakt.

 • 1 camera, 2 lenses, 140,000 coastal photos

  ARTIKEL

  1 camera, 2 objectieven, 140.000 kustfoto's

  Fotograaf Quintin Lake vertelt hoe hij het momentum behoudt tijdens een uitdagend fotoproject, waarbij hij tot dusver in 413 dagen 10.034km heeft gewandeld.

 • Alexandra Andreeva houdt al staande een Canon EOS R8 in haar handen, met achter haar een groot onscherp gebouw.

  REIZEN

  Canon EOS R8: groene full-frame uitdaging in Parijs

  Ontdek hoe de EOS R8 contentcreator Alexandra Andreeva in staat stelde de overstap te maken naar full-frame en een aantal foto- en video-opdrachten uit te voeren.

 • Filmmaker Samona Olanipekun draagt een hoofdtelefoon en wijst. Een acteur zit naast hem in een stoel en achter de stoel staan twee andere mannen.

  FILMMAKING

  De status quo uitdagen

  Maak kennis met twee bijzondere jonge regisseurs die de grenzen verleggen met de hulp van het productiebedrijf Lammas Park van regisseur Sir Steve McQueen (12 Years A Slave).

 • Een foto van zangeres en songwriter Desta Haile van opzij, omgeven door bladeren.

  ARTIKEL

  Mijn eerste betaalde opdracht – en wat deze mij heeft geleerd

  Vier fotografen en een filmmaker vertellen wat ze hebben gedaan om hun eerste betaalde opdracht te krijgen, en adviseren jou hoe jij die ook kunt krijgen.

 • Een portret van een vrouw met een groot, met zonnebloemen versierd afrokapsel.

  ARTIKEL

  Wat betekent body positivity voor fotografie?

  Er is steeds meer diversiteit in castings voor fashion- en beauty-fotoshoots. Het lijkt erop dat de industrie in positieve zin verandert. Twee fotografen en een plus-size model in gesprek.

 • Een foto van bovenaf van een jong meisje in een spijkerjurkje dat op een schommel zit. Ze leunt met gesloten ogen naar achteren.

  ARTIKEL

  Vijf uitdagingen voor fotografiestudenten

  Vooraanstaande professionals uit de fotografiesector bespreken de uitdagingen waarmee jonge fotografen tegenwoordig te maken hebben en hoe ze deze kunnen overwinnen.

 • Een man houdt de Canon EOS R6 Mark II in de linkerhand, met een waterpartij op de achtergrond.

  UITRUSTING

  EOS R6 Mark II versus EOS R6 versus EOS 6D Mark II

  Van autofocus tot prestaties bij weinig licht – een vergelijking tussen de camera's uit de Canon 6-serie: welke past het beste bij jou en je foto's en video's?

 • NIEUWSBRIEF

  Blijf up-to-date, meld je nu aan

  Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.

  Praat mee

  Wellicht vind je dit ook interessant

  Verken ons assortiment professionele fotografie-, video- en printproducten.