1_hero_canon_cps_EOS_PL-EF-cinema_lock_lens

Vervanging Cinema EOS PL/EF-objectiefvatting met Cinema Lock

Hoe werkt het?

Wijzig de objectiefvatting van je Cinema EOS-camera om de opties voor je compatibele objectieven te wijzigen.

Opties

Je kunt op de EOS C700 en C300 Mark II de originele EF-vatting verwisselen voor een EF-vatting met Cinema Lock of een PL-vatting, of omgekeerd. Daarnaast kun je de standaard EF-vatting van de EOS C200 verwisselen voor een standaard PL-vatting.

Je kunt je apparatuur naar een Canon Professional Service Center sturen, rechtstreeks of via een lokale CPS-geautoriseerde servicepartner (ASP).

cps_lock_mount_replacement_options

Opties vervanging objectiefvatting

Model EF Cinema Lock PL
C700 - Ja
C700 PL Ja -
C300 Mark II Ja Ja
C300 Mark II PL Ja -
C200 - Ja
  • De volgende services voor EOS C700, C700 PL, C300 Mark II en C300 Mark II PL zijn niet meer beschikbaar.
  •  Vervangingsservice voor vattingen inclusief objectiefvatting
  •  Vervangingsservice voor vattingen inclusief objectiefvatting en SHIM-kit

Servicevariaties en prijsgids

De services voor het vervangen van de objectiefvatting kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van je voorkeur.

Montageservice voor vervangende objectiefvattingen

Eenvoudige vattingmontageservice tegen een vast tarief met een door jou geleverde vatting. Ideaal als je al een PL-vatting hebt of als je de originele vatting weer op de camera wilt zetten na een eerdere wijziging van de vatting.

Prijs*: € 535,50

Deze service is van toepassing op de volgende producten: EOS C200, EOS C300 Mark II, EOS C300 Mark II PL, EOS C700, EOS C700 PL, EOS C700 GS PL.

cps_lens_mount_replacement_services

Vervangingsservice voor vattingen inclusief objectiefvatting en SHIM-kit

Canon kan je voorkeursvatting leveren en bevestigen en je camera en originele vatting terugsturen samen met een SHIM-kit (voor een juiste uitlijning), zodat je de objectiefvatting in de toekomst zelf kunt wisselen.

Prijs*: €1606,50
Van toepassing op de volgende producten: EOS C200

cps_lock_mount_replacement_and_SHIM

* Alle prijzen zijn inclusief btw en retourkosten. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. CPS-leden profiteren van gratis standaardretourzending en Fast Track-reparatietijden naargelang hun niveau.

Deze service is rechtstreeks of via lokale CPS-geautoriseerde servicepartners beschikbaar bij Canon-centra voor service en reparatie. Stuur voor vragen of om je camera in te boeken een e-mail naar cps.services@canon.de

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services