Canon EOS camera body top awaiting repair

Express-services

Deskundige Express-services

Blijf fotograferen met de services van Canon voor het Express reinigen en controleren van sensoren en de onderhouds-, upgrade- en reparatieservice met Express-reparatietijd. Beschikbaar bij Canon-centra voor service en reparatie.

A specialist cleaning the sensor on a Canon EOS camera

Express reinigen en controleren van sensoren

Versnel het reinigen en controleren van sensoren tot één uur** in een van de Canon-centra voor service en reparatie met de terwijl-je-wachtservice.

Prijsstelling

Express-toeslag, in aanvulling op de kosten voor het reinigen en controleren van sensoren


Canon Professional Servicecentrum – DE €25,00*

*Alle prijzen zijn inclusief btw.
**Maximaal 2 body's per klant (d.w.z. 2 x reinigen en controleren van sensoren uitgevoerd in 2 uur). Onder voorbehoud van de huidige werkbelasting van het centrum en de verwachte capaciteit om aan het vereiste serviceniveau te voldoen. Binnen redelijke werktijden van het centrum.Canon Professional Servicecentrum - Duitsland: ma–do: 8:30 – 15:00 / vr: 8:30 – 13:00

Deze Express-service is beschikbaar in Canon Professional Servicecentra. Klik voor het dichtstbijzijnde centrum.

Express-reparatietijd (TAT, Turn Around Time)

Laat je onderhouds-, upgrade- of reparatieservice uitvoeren binnen een TAT-tijd van drie dagen, tegen een toeslag bij een van de Canon-centra voor service en reparatie**.

A specialist working on a Canon EOS C body

Prijsstelling

Van toepassing op EOS XD/XXD, EOS RX/RXX en L-serie EF, RF & TS & DO. Express-toeslag, in aanvulling op de kosten voor onderhouds-, upgrade- of reparatieservice.


Canon Professional Servicecentrum – DE € 50,00*

*Alle prijzen zijn inclusief btw.
**TAT is niet gegarandeerd en er wordt geen vervangende apparatuur verstrekt. Als de driedaagse TAT niet wordt gehaald, wordt de toeslag voor deze service niet in rekening gebracht. Onder voorbehoud van de huidige werkbelasting van het centrum en de verwachte capaciteit om aan het vereiste serviceniveau te voldoen.
TAT begint de volgende werkdag na levering bij het Canon-centrum voor service en reparatie en omvat niet:

  • Vervoerstijd van en naar de Canon-centra voor service- en reparatie
  • Tijd die de klant nodig heeft om een reparatieschatting te accepteren/af te wijzen of om eventuele ontbrekende informatie te verstrekken die nodig is om de reparatie te voltooien

Deze Express-service is beschikbaar in Canon Professional Servicecentra. Klik voor het dichtstbijzijnde centrum.

Ontdek andere services

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services