Camera & Lens Focus Matching

Scherpstelling van camera en objectief
Matching

Fijnafstemming voor je fotografie

De camerasystemen en objectieven van Canon zijn vervaardigd volgens uiterst nauwkeurige normen voor de ultieme beeldkwaliteit. Daarom kunnen na verloop van tijd kleine bewegingen in componenten, veroorzaakt door veelvuldig of intensief gebruik, leiden tot minieme wijzigingen in de nauwkeurigheid van de scherpstelling die door fotografen met een scherp oog kunnen worden opgemerkt.

Wat wij doen

Voor een betrouwbare, haarscherpe scherpstelling kan Canon de autofocus (AF) afstemmen op je favoriete objectief- en cameracombinaties of de AF afstellen op een Canon Tool-product. Met behulp van precisiegereedschap en expertise wordt de camera afgesteld op het objectief of omgekeerd om de perfecte scherpstelling te herstellen.

Er zijn twee services beschikbaar:

Afstemmen van scherpstelling van camera

Afstemmen van scherpstelling van objectief

What we do

Belangrijke informatie

Je kunt ervoor kiezen om de scherpstelling van je camerabody of objectief te laten afstemmen op die van een Canon Tool-product (body of objectief) of op een product van jezelf (body of objectief).

• Als je de scherpstelling van je camera of objectief wilt laten afstemmen op een van je eigen producten, stuur dan minimaal 1 body en 1 objectief mee.

• Als je de scherpstelling van je product wilt afstellen zodat deze is afgestemd op die van een Canon Tool-product (body of objectief), laat het Canon-centrum voor service en reparatie dan weten welk Canon Tool-product (modelnaam) moet worden gebruikt.

• Je kunt nog meer producten aanleveren als dat nodig is (bijvoorbeeld 1 camera afstemmen op 3 objectieven of 1 objectief afstemmen op 2 camera's). Houd er wel rekening mee dat het geldende servicetarief wordt toegepast op elke service voor afstemming van de scherpstelling die wordt uitgevoerd.

Important information

• Als er tijdens de door jou aangevraagde onderhoudsservice een fout met je product wordt vastgesteld, neemt het Canon-centrum voor service en reparatie contact met je op om een kopie van je aankoopbewijs op te vragen om je Canon-garantie te valideren (als je die nog niet hebt meegestuurd) of, als je product niet meer onder de Canon-garantie valt, om niet-gratis reparatieopties (zoals reparatie voor een vast bedrag, beperking van reparatie of een schatting van tijd en kosten) te bespreken.

• Er is geen reparatiegarantie op volgende storingen die niet zijn vastgesteld tijdens de onderhoudsservice.

Important information-2

Prijsoverzicht

Servicekosten

Cameratype Afstemmen van scherpstelling van camera
EOS DSLR € 60,00

Type objectief Afstemmen van scherpstelling van objectief
Prime EF, EF-S & DO € 50,00
Zoom EF, EF-S & DO € 65,00

Alle prijzen zijn inclusief btw en retourkosten. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

CPS-leden kunnen profiteren van de Fast Track-reparatietijden naargelang hun lidmaatschapsniveau.

Deze services worden geleverd door de Canon-centra voor service en reparatie. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar cps.services@canon.de. Lokale CPS-geautoriseerde servicepartners kunnen gelijkwaardige of vergelijkbare services bieden.
Klik hier om het reparatieproces te volgen en het dichtstbijzijnde Canon Service Center te vinden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services