Trinity RF Lenses Range

RF-lenzen - De drie-eenheid

De drie hoogwaardige RF-lenzen uit de L-serie met snel diafragma en Image Stabilizer

Geschikt voor elke professionele opdracht

Drie RF-lenzen met ultrabrede, standaard- en telezoombereiken voor opnamen in vrijwel elke situatie, van landschappen, portretten en sport tot interieurs, mode en stadsgezichten.

The RF trinity on assignment

De RF-trinity in actie

Bekijk hoe de professionele fotograaf Matthew Joseph zijn bekende, rijke bioscoopstijl toepast om een lokaal roeiteam te documenteren met de RF-trinity. Bekijk de video om meer te weten te komen over een dag uit het leven van een fotograaf, zijn lenzen en de roeiers.

Video bekijken

BEHEERS JE LICHT VANUIT ELKE HOEK

De Canon F2.8 RF trinity-lenzen. Leg elk verhaal vast met de 5-stops beeldstabilisatie die zorgt voor stabiliteit en een soepele Nano USM-scherpstelling over een nog groter brandpuntsbereik.

Ontdek de wereld tot in detail met de RF15-35mm F2.8L IS USM en vind nieuwe hoeken en beelden om je verhaal te vertellen. Met de introductie van 5-stops beeldstabilisatie zorgt deze professionele ultragroothoekzoomlens voor haarscherpe details, zelfs zonder statief, in zowel foto's als video.

De nieuwe professionele standaard is de RF 24-70mm F2.8L IS USM. De lens biedt nog meer veelzijdigheid in een professionele zoomlens dankzij beeldstabilisatie, Nano USM voor soepel scherpstellen bij het maken van video's en uitzonderlijke optica met geavanceerde coatings voor haarscherpe resultaten.
De RF70-200mm F2.8L IS USM maakt de drie-eenheid van professionele lenzen compleet. Deze is klein, maar levert de kwaliteit die je verwacht. Als 's werelds kleinste professionele 70-200mm f/2.8-zoomlens kun je 'm bovendien overal mee naartoe nemen.

De RF-vatting heeft een hogere communicatiesnelheid dan een conventionele DSLR, zodat er meer informatie rechtstreeks aan de camera kan worden doorgegeven. Dit resulteert in realtime lensoptimalisatie voor de scherpste portretten, ultrasnelle scherpstelling en geluidloze Nano USM-motoren, wat een groot voordeel is voor video.

Image

Snel maximaal diafragma van F2.8

Leg adembenemende details vast bij weinig licht dankzij een snel maximaal diafragma van F2.8 of maak creatief gebruik van scherptediepte. Uitzonderlijke optische techniek en geavanceerde lenscoatings bieden de ultieme beeldkwaliteit en scherpte bij elk diafragma.

Image

• 5-stops Image Stabilizer

Geavanceerde Image Stabilizer en snelle RF-communicatie zorgen ervoor dat de prestaties van deze lens de beste technologie in het EF-assortiment overtreffen. Met 5-stops stabilisatie voor opnamen bij weinig licht of wanneer het moeilijk is om de camera stil te houden.

Image

Nano USM-focusmotor

De RF 15-35MM F2.8L IS USM en RF 24-70MM F2.8L IS USM zijn de eerste zoomlenzen met een snel diafragma en Nano USM-technologie. Deze technologie maakt gebruik van een ultrasonische miniatuurmotor om het scherpstelsysteem lineair aan te sturen voor extreem snelle en stille scherpstelling, waardoor het ideaal is voor het maken van video's en foto's.

Lenzen voor een nieuw tijdperk

RF-lenzen bieden een hogere kwaliteit en snelheid met prestaties die zijn geoptimaliseerd voor de EOS R-camera. Ze zijn snel en helder met unieke kwaliteiten die de intuïtieve bediening naar een hoger niveau tillen.

NU ONTDEKKEN

Image

Gerelateerde artikelen

Terug naar de serie

Gerelateerde producten