PRINTEN

Hoge kwaliteit, lage kosten, groot volume: maak kennis met de PIXMA G650 en G550 MegaTank-printers

Verdiep je in de nieuwe PIXMA MegaTank-printers en ontdek waarom ze ideaal zijn voor ondernemers en perfect voor je kantoor aan huis.
Een Canon PIXMA G550 printer omringd door kleurrijke, geprinte foto's van 10 x 15 cm.

Of je nu een fotokiosk, portretstudio of grafisch ontwerpbureau runt, een hoge beeldkwaliteit en lage printkosten zijn belangrijk voor je organisatie. De meest recente Canon PIXMA MegaTank-printers – de PIXMA G650 en PIXMA G550 – kunnen gedetailleerde prints produceren die een leven lang mooi blijven. Het geld dat je bespaart dankzij hun indrukwekkende inktopbrengst is net zo aantrekkelijk als de prints zelf. Gebruik de rekenmachine van Canon om te ontdekken hoeveel je uitgeeft aan printen.[SEO] Pagina-info - TCO-rekenmachine

Beide printers profiteren van een geheel nieuwe, ChromaLife100 pigmentinktset met zes kleuren. Deze inkt is samengesteld om de tand des tijds te weerstaan: foto's die zijn geprint op Canon Plus Glossy II PP-201-papier blijven in een fotoalbum tot wel 100 jaar mooi. Of je nu print voor klanten of voor je eigen fotoalbums, je bent verzekerd van kwaliteit die een leven lang meegaat.

De PIXMA G650 and PIXMA G550 inktset biedt een wezenlijke verbetering in kleurkwaliteit dankzij speciale rode en grijze inkt die prints levendiger maken. De introductie van rode inkt biedt een breder kleurbereik met rijkere tinten, terwijl de grijze inkt de kleuren in donkere gebieden verbetert voor een groter contrast en een levensechter beeld. Een ander voordeel van een speciale inkttank voor grijze inkt is de stabiele kleurenproductie, waardoor het resultaat op verschillende soorten fotopapier consistent is — en sterkere prints voor je organisatie oplevert.

Print tot maar liefst 3.800 foto’s van 10 x 15 cm met één tank

Een Canon PIXMA G650 met een camera er bovenop, omringd door geprinte foto's.

Extra rode en grijze inkt breiden het kleurengamma uit, waardoor fotoprints rijker en levendiger zijn dan met een inktset met vier kleuren mogelijk is.

De PIXMA G650 en PIXMA G550 hebben grote, navulbare inkttanks die veel handiger en kosteneffectiever zijn dan inktcartridges voor eenmalig gebruik die je iedere keer moet bestellen en vervangen. Bovendien zijn de PIXMA G650 en PIXMA G550 fotoprinters zeer efficiënt en printen ze extreem grote volumes – tot wel 3.8001 foto's van 10 x 15 cm met één set inktflessen.

Het bijvullen van de tanks is zo simpel als wat. De flessen en doppen van de inkttanks hebben verschillende kleuren en elke vulopening is zo gevormd dat alleen de juiste inktfles erin past, waardoor je je niet kunt vergissen. Je hoeft niet in de flessen te knijpen en ze stoppen automatisch met bijvullen wanneer de tank vol is. Zelfs de doppen van de inktflessen zijn zo ontworpen dat je ze makkelijk kunt vasthouden. Dit alles garandeert onderhoud zonder geknoei en zonder vieze handen.

Een hand die een foto van een paar tomaten oppakt. De foto is zojuist geprint op een printer uit de PIXMA G-serie.

De set pigmentinkt met zes kleuren in de PIXMA G650 en de PIXMA G550 levert hoogwaardige afbeeldingen en prints met een lange levensduur dankzij de ChromaLife100-samenstelling.

Een hand die een fles rode inkt leeggiet in een printer uit de PIXMA G-serie met ernaast nog meer flessen.

De PIXMA G650 en PIXMA G550 printers zijn ontworpen voor onderhoudsgemak, met onder andere stressvrij bijvullen van inkt en moeiteloos vervangen van de onderhoudscartridge.

De productieonderbreking is minimaal omdat de PIXMA G650 en PIXMA G550 fotoprinters een nauwkeurige papierinvoer hebben en een groot volume tot 100 vel A4 aankunnen. Ze hebben ook printkoppen en onderhoudscartridges die door de gebruiker kunnen worden vervangen2. Verder is elk model uitgerust met een Full Dot LCD-scherm, zodat je de onderhoudscartridge kunt monitoren, de printinstellingen kunt aanpassen en eventuele printerfouten kunt identificeren, waardoor het printen elke keer weer probleemloos verloopt.

De PIXMA G650 en PIXMA G550 zijn niet alleen ontworpen voor onderhoudsgemak, maar ook voor gebruiksgemak. Ze bieden wireless printen vanaf verschillende soorten apparaten en zijn compatibel met de Canon PRINT-app, Mopria Print Service® en Apple AirPrint®. Ze werken zelfs met slimme luidsprekers met Amazon Alexa, wat betekent dat je de printer ook met je stem kunt bedienen.

Een All-in-One-printer

Een PIXMA G650 die een foto kopieert.

De PIXMA G650 heeft een ingebouwde fotokopieer- en scanfunctie en voldoet aan alle behoeften van je kantoor aan huis.

Een printer uit de PIXMA G-serie die een foto vanaf een smartphone print.

De PIXMA G650 en PIXMA G550 kunnen wireless worden geactiveerd met printopdrachten en schakelen zichzelf automatisch uit nadat ze de opdracht hebben uitgevoerd.

Beide modellen leveren dezelfde hoge printkwaliteit en grote volumes, maar de PIXMA G650 heeft daarnaast ook een fotokopieerfunctie en een 600x1200 dpi scanner. Daarmee wordt het de perfecte All-in-One-printer, die je makkelijk kunt integreren in je bedrijf of kantoor aan huis. De modellen PIXMA G650 en PIXMA G550 hebben ook een automatische in-/uitschakelfunctie. Dankzij deze energiebesparende functie kun je printopdrachten vanaf een laptop, telefoon of camera met Wi-Fi verzenden, terwijl je op een andere locatie aan het werk bent. Bij terugkomst liggen de prints op je te wachten. Compatibiliteit met PIXMA Cloud Link houdt in dat je ook foto's en documenten vanaf sociale media en fotowebsites kunt printen.

De PIXMA G650 en PIXMA G550 kunnen met één set kleureninktflessen 8.000 vel A4 printen, waarbij ze net zo efficiënt zijn als bij het printen van foto's van 10 x 15 cm. Je kunt de printers ook gebruiken om flyers en posters tot 1.200 mm verspreid over meerdere vellen van A4-formaat te printen, met behulp van de gratis te downloaden Canon's PosterArtist Lite-software voor Microsoft Windows.

De veelzijdige PIXMA G650 en PIXMA G550 stellen eigenaren van kleine bedrijven in staat hun klanten een uitgebreidserie printservices te bieden tegen betaalbare prijzen. Ze zijn perfect voor personen die een photobooth of 'pasfotohokje' beheren en instanties die persoonsbewijzen uitgeven, of marketingprofessionals die grote volumes aan posters, folders en ander reclamemateriaal moeten produceren. Als je op zoek bent naar een printer die volume en gemak tegen lage printkosten biedt zonder af te doen aan de beeldkwaliteit, dan mag je de nieuwste printers in de Canon MegaTank-serie niet overslaan.

Geschreven door Marcus Hawkins

 1. Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO/IEC 29103-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
 2. Beschikbaarheid is afhankelijk van de regio.

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

 • TIPS VOOR HET PRINTEN

  MegaTank-printers en hun voordelen

  Ontdek zes redenen om een MegaTank-printer te kopen.

 • PRINTEN

  De beste printers voor ontwerpers

  Printers zijn belangrijke tools voor ontwerpers - Canon helpt je het juiste model te kiezen voor jouw behoeften.

 • PRINTEN

  Inkjet of laser: welke past het beste bij jou?

  Ontdek de verschillen tussen inkjet- en laserprinters van Canon, en ontdek welke printer het beste bij je behoeften past.

 • PRINTEN

  Een wireless printer gebruiken

  Slimme manieren om je wireless printer optimaal te benutten